Thema avond januari, Leiding & Bestuurders

When:
20/01/2018 @ 17:30 – 21:00
Contact:

Om 17.30 uur staat een warme hap klaar, waarna we met elkaar bezig gaan met een bepaald onderwerp. We proberen op een leuke en uitdagende manier te werken aan de kwaliteit van ons scoutingspel en de begeleiding daarvan. Een gezellige avond waarin we van elkaar wat opsteken.

Posted in
Wij doen mee met NL DOET op zaterdag 10 maart!
Voor in de Agenda
Jan
20
Sat
2018
17:30 Thema avond januari, Leiding & Bestuurders
Thema avond januari, Leiding &am…
Jan 20 @ 17:30 – 21:00
Back to Calendar When: 20/01/2018 @ 17:30 – 21:00 Contact: E-mail Categories: Bestuur Speltakoverleg Stanley stam Om 17.30 uur staat een warme hap klaar, [...]
Jan
22
Mon
2018
20:00 Bestuursvergadering (verenigingsbestuur, januari) @ N.T.B.
Bestuursvergadering (verenigings… @ N.T.B.
Jan 22 @ 20:00 – 21:30
Bestuursvergadering (verenigingsbestuur, januari) @ N.T.B.
Back to Calendar When: 20/01/2018 @ 17:30 – 21:00 Contact: E-mail Categories: Bestuur Speltakoverleg Stanley stam Periodieke bestuursvergadering van het verenigingsbestuur Scouting Nunspeet.
Feb
10
Sat
2018
17:30 Speltakoverleg (februari) @ Guithégro
Speltakoverleg (februari) @ Guithégro
Feb 10 @ 17:30 – 18:30
Speltakoverleg (februari) @ Guithégro | Nunspeet | Gelderland | Netherlands
Back to Calendar When: 20/01/2018 @ 17:30 – 21:00 Contact: E-mail Categories: Bestuur Speltakoverleg Stanley stam Speltakoverleg met alle leiding van de speltakken Wat [...]
Feb
17
Sat
2018
all-day Training: 2e basistrainingweekend @ N.T.B.
Training: 2e basistrainingweekend @ N.T.B.
Feb 17 – Feb 18 all-day
Training: 2e basistrainingweekend @ N.T.B.
Back to Calendar When: 20/01/2018 @ 17:30 – 21:00 Contact: E-mail Categories: Bestuur Speltakoverleg Stanley stam Basiskwalificatie bevers, welpen, scouts (basismodule 1 t/m 6) [...]
Feb
24
Sat
2018
all-day BP-Tocht
BP-Tocht
Feb 24 all-day
BP-Tocht @ Lelystad | Flevoland | Netherlands
Back to Calendar When: 20/01/2018 @ 17:30 – 21:00 Contact: E-mail Categories: Bestuur Speltakoverleg Stanley stam BP Tocht? Wat is dat? Natuurlijk weet iedere [...]

View Calendar

Facebook Nieuws

Scouting draait op de inzet van vrijwilligers. Daarom zetten we ze graag in het zonnetje. "Hands up" voor onze vrijwilligers dus. We stellen ze graag aan jullie voor. Bij onze jongste speltak stelden we Eva onze vragen. Zij is zelf nog bever geweest en laat je meelezen in haar antwoorden.

- Mijn naam is Eva maar bij de bevers word ik Rebbel genoemd.
- Dit ben ik in drie steekwoorden: eerlijk, nuchter, trouw.
- Mijn allereerste scoutingherinnering is: dat moet bij de bevers zijn geweest: Disney kampje. Ik was verkleed als Peter Pan.
- Dit vond ik het allerleukste kamp: alle kampjes waren/zijn leuk. De kampjes met de beste herinneringen zijn het 'op zoek naar de panda' kamp bij de kabouters en het winterkamp bij de padvindsters. Als leiding bij de bevers vond ik het heksen en tovenaarskamp van afgelopen jaar ook erg geslaagd.
- Wat is je wens voor scouting Nunspeet? Mooi nieuw sanitair bij Bram IJzerman en meer vrijwilligers/leiding bij sommige speltakken zodat er geen wachtlijst meer hoeft te zijn.
- Wat eet je het liefst bij het kampvuur? Broodje met knakworst. Alleen moet je daar wel veel geduld voor hebben.
- Waar kunnen we je ’s nachts voor uit je tent halen? Alleen bevers mogen mij wakker maken als ze heimwee hebben. Ik slaap heel graag!
- Ben je geworden wat je wilde worden als je later groot was? Nee, ik wilde burgemeester worden. Dat is wel wat anders dan docent op een middelbare school.
- Mijn grootste scoutingblunder ooit: een week na kamp bij de padvindsters erachter komen dat mijn onderbroek aan het plafond hing.
- Deze persoon zou ik voor één dag willen zijn: Wat een lastige vraag. Ik denk Andre Kuipers. Ik wil wel de ruimte in voor een keer.
- Dit wil ik ook nog zeggen: Ik ben blij dat ik weer bij scouting Nunspeet zit. Heb wel veel gemist de afgelopen jaren. Spijtig!
... See MoreSee Less

View on Facebook

Bij de verkenners werd er afgelopen zaterdag vuur gemaakt. De eerste opdracht was om ieder voor zich een vuurtje te maken om een touwtje door te branden. Hierna werd er van alles uitgelegd over de verschillende soorten tondels die je kan maken en gebruiken om een vuurtje te starten. Na een demonstratie van kleding stukken verbranden was ook een ieder zich bewust van hoe gevaarlijk sommige kleding stukken zijn in combinatie met vuur. Hierna gingen de verkenners vuur maken 2.0 uitproberen. Mer watten, tampons, vaseline, batterijen, alufolie en firesticks kon er van alles worden geprobeerd om vuur te starten.
De middag werd afgesloten met een stevig potje hollandseleeuwen.
... See MoreSee Less

View on Facebook

Afgelopen weekend wat de niet zomaar een hit op voorbereiding bij ons. Met de Pasen zullen zij gebruik maken van ons zwarte veldje. ... See MoreSee Less

Gezellig en productief voorbereidingsweekend gehad! Met Erik van Grieken, Erwin Stalder, Tim Snelleman en nog een berg, maar hebben helaas geen Facebook of kan ze niet taggen...

View on Facebook

Waarom verven met kwasten, als het ook met je handen kan? Of zelfs met neus! 🖌

De bevers hadden vandaag Keet Kleur opkomst, dus alles stond in het teken van kleur.
... See MoreSee Less

View on Facebook

Zijn er winnaars hier? ... See MoreSee Less

Houd je mailbox in de gaten want vandaag krijgen de winnaars van de vele winacties in de Decemberkalender bericht!

View on Facebook

Reünie Facebook pagina:
Sponsor Scouting Nunspeet gratis!