BP-Tocht

Contact:
BP-Tocht @ N.T.B. | Lelystad | Flevoland | Netherlands

BP Tocht? Wat is dat?
Natuurlijk weet iedere bever, welp, scout, explo & rover die langer dan een jaar bij de Scouting zit uiteraard wat de BP Tocht is, voor iedereen die dat niet weet leggen we het hier nog even kort uit.

BP komt van…
De BP uit BP Tocht staat voor Baden-Powell. En wat is dat dan Baden-Powell? Dat is de achternaam van Robert Baden-Powell, hij een luitenant-generaal in het Britse leger, schrijver EN de grondlegger van scouting. Wil je nog meer weten over Baden-Powell kijk dan op Wikipedia.

Geplaatst in

jul
all-day Zomerkamp Explorers @ n.t.b.
Zomerkamp Explorers @ n.t.b.
Zomerkamp Explorers @ n.t.b. | Little Baddow | England | United Kingdom
Back to Calendar Wanneer: 23/02/2019 all-day Waar: N.T.B. Contact: E-mail Categoriën: Bevers Explorers Scouts Verkenners Welpen (Jongens) Welpen (meisjes)
all-day Zomerkamp, Scouts @ n.t.b.
Zomerkamp, Scouts @ n.t.b.
Zomerkamp, Scouts @ n.t.b. | Bendorf | Rheinland-Pfalz | Germany
all-day Zomerkamp, Verkenners @ n.t.b.
Zomerkamp, Verkenners @ n.t.b.
Zomerkamp, Verkenners @ n.t.b. | Little Baddow | England | United Kingdom
jul
ma
all-day Zomerkamp, Welpen (jongens) @ n.t.b.
Zomerkamp, Welpen (jongens) @ n.t.b.
jul 22 – jul 26 all-day
Zomerkamp, Welpen (jongens) @ n.t.b. | Oudewater | Utrecht | Netherlands
all-day Zomerkamp, Welpen (meisjes) @ n.t.b.
Zomerkamp, Welpen (meisjes) @ n.t.b.
jul 22 – jul 26 all-day
Zomerkamp, Welpen (meisjes) @ n.t.b. | Nijkerk | Gelderland | Netherlands