Een avontuurlijke vrijwilligersklus

Laat jij je uitdagen?

Scouting Nunspeet heeft nog plek voor vrijwilligers! Leiding geven bij een leeftijdsgroep die je aanspreekt, meewerken om een kamp te organiseren of gewoon een klusje doen op het moment dat het je uitkomt. Zelfs als je je maar een uurtje per maand kunt inzetten, ben je voor Scouting al een supervrijwilliger!

Bij Scouting kun je je op eindeloos veel manieren inzetten als vrijwilliger. De meeste Scoutingvrijwilligers ken je waarschijnlijk als leidinggevenden van een groep kinderen of jongeren. Momenteel zoeken met name onze jongste leeftijdsgroepen dringend aanvulling van hun leidingteams, om elke zaterdag een uitdagend programma te kunnen aanbieden.

Daarom vragen wij jullie hulp. Ken je iemand of ben je iemand die het een uitdaging vindt om in de weekenden op avontuur te gaan met onze bevers of welpen? Meld je dan aan bij Roy Marissen (Akela bij de welpenjongens) of Miranda Ponsteen (groepsbegeleider). Voor vragen kun je natuurlijk ook altijd terecht bij de verschillende teams. Wist je dat je je ook met andere kwaliteiten enorm goed kunt inzetten? Er is altijd wat te doen.

Mail voor meer informatie: info@scoutingnunspeet.nl