Geslaagde klusdag

Zaterdag stond het jaarlijkse klussen op het programma. Veel ouders hadden zich aangemeld om gezellig samen alle klussen op te pakken. De oprit stond daardoor ook vol met (bouw)bussen,  pick-ups en aanhangers. De dag werd werd begonnen met een bak koffie en het werk werd verdeeld. In twee teams gingen de klussers op pad, 1 team naar het zwarte veldje en de ander op het Brams Troephuis.

Gedurende de dag hoorde je uit alle hoeken wel een motorzaag of bladblazer. Het bos en terrein is dus weer blad vrij en het hout ligt mooi te drogen in het nieuwe houthok. Tussen het klussendoor stond er heerlijke soep en broodjes worst klaar voor de harde werkers. Dit lieten ze zich dan ook goed smaken. Oo het clubhuis  zijn alle luiken en schaaldelen aan de gevels weer voorzien van een mooi nieuw laagje verf, ziet er weer als nieuw uit. De deur van het beververblijf is aangepast, electra bij de welpen is aangelegd en een begin gemaakt aan een nieuw plafond in het leidersverblijf.

collage-klusdag 2015

Aan het einde van de dag kon er worden teruggekeken op een zeer geslaagde en productieve klusdag. Scouting Nunspeet bedankt dan alle ouders en leden die deze klusdag hebben mogelijk gemaakt!!

Naast deze grote klusdag staan de reguliere dinsdag en donderdag avond weer op het programma voor het kleinere, projectmatige werk. Ook dan bent u van harte welkom om te helpen onze gebouwen te onderhouden.