Gezocht: Gastheer/gastvrouw Brams Troephuis

banner 300-1004_laatjeuitdagenVoor de verhuur van ons clubhuis “Brams Troephuis” zijn wij op zoek naar iemand die de huurders ontvangt bij aankomst en ze weer uitzwaait bij vertrek. Nieuwe huurders de weg wijst in de blokhut, en bij vertrek even een rondje loopt of alles op slot zit.

Over Scouting Nunspeet

Scouting Nunspeet is de Scouting vereniging van Nunspeet. Bij Scouting proberen we je uit te dagen, om grenzen te verleggen. Dit doen we niet alleen iedere week voor onze 105 jeugdleden, maar ook de 67 vrijwilligers laten zich graag uitdagen. Dit kan zijn als leiding voor één van de speltakken, bestuurslid, verhuurder, of zoals in dit geval, de rol van gastheer/gastvrouw.

Over de vacature:

Wij zijn op zoek naar een gastvrouw / gastheer die de huurders van van ons clubhuis bij aankomst de gehuurde vertrekken laat zien. Bij vertrek van de huurders loopt u samen de vertrekken door om te kijken of alles in orde en schoon is.

Deze functie deelt u samen met een andere gastheer.

Gegevens vacature:

  • Eisen: Goed om kunnen gaan met mensen en verantwoordelijkheidsgevoel hebben.
  • Uren: 2 – 4 uur per week. Aan het begin en einde zomervakantie meer.

Meer info over scouting Nunspeet is te vinden op onze website: https://www.scoutingnunspeet.nl/about

Info over de verhuur locatie is te vinden op de volgende webpagina: https://www.scoutingnunspeet.nl/verhuur/brams-troephuis

Voor aanmeldingen of vragen kunt u ons via het volgende mailadres bereiken: bramijzerman@scoutingnunspeet.nl