Jotihunt 2014, Wij zijn er bij!!

Het jaarlijks terugkerend evenement georganiseerd door Steunpunt Scouting Gelderland. De Jotihunt vindt plaats in het derde weekend van oktober gelijk met de JOTA/JOTI. Vanaf zaterdagmorgen klokslag 9 uur kunnen de hunters 30 uur lang jagen op de vossen. De vossen verplaatsen zich door heel de provincie Gelderland. Ieder uur worden erhints op een speciale website bekend gemaakt over de laatste locatie van de vossen. Om het spel nóg uitdagender te maken, komen er via de website ook opdrachten binnen die de hunters uit mogen voeren om extra punten binnen te halen.

Jotihunt-banner-2014

 

 

 

 

De Jotihunt is voor alle scouts boven de 14 jaar: explorers, jongerentak, stam, bestuur, leiding, et cetera. Het leuke van de Jotihunt is dat het spel en de opdrachten heel divers zijn; voor ieder wat wils! De één zit achter de computer en probeert de hints over de locatie van de vossen op te lossen (van makkelijke omschrijvingen tot moeilijkere speciaal voor de wizzkids uit je groep), een ander bevindt zich in het ‘veld’ (met de auto, of de de fiets). Weer een ander houdt zich bezig met de extra opdrachten zoals ‘knutsel een kip‘, ‘maak een glas in lood‘ of ‘creëer een mooie themafoto‘.

Kijk voor meer informatie op www.jotihunt.nl of op de spelsite : www.jotihunt.net . Voor vragen aan onze Scouting Nunspeet organisatie kan je de Explorers mailen.

Tekst met dank aan steunpunt Gelderland.