Kalender

juni 2019 – mei 2021

PiKaNu @ 't Zwarte Veldje
07/06/2019 @ 18:00 – 10/06/2019 @ 14:00
PiKaNu @ 't Zwarte Veldje
Het Pinksterkamp in Nunspeet waarbij alle scouts van regio Noordwest Veluwe & Flevoland komen. Het thema is dit jaar is ………..??……. De verkenners en scouts [...]
Speltakoverleg (juni) @ Guithégro
22/06/2019 @ 17:30 – 18:30
Speltakoverleg (juni) @ Guithégro | Nunspeet | Gelderland | Netherlands
Speltakoverleg met alle leiding van de speltakken Wat staat er in de planning de komende weken/maanden?
Groepsraad (juli) @ Bramstroephuis
12/07/2019 @ 20:00 – 21:30
Groepsraad (juli) @ Bramstroephuis | Nunspeet | Gelderland | Netherlands
Periodieke vergadering van het alle kaderleden en bestuur verenigingsbestuur Scouting Nunspeet. koffie door: Verkenners
Bestuursvergadering (verenigingsbestuur, juli_optieneel) @ N.T.B.
15/07/2019 @ 19:30 – 16/07/2019 @ 21:00
Bestuursvergadering (verenigingsbestuur, juli_optieneel) @ N.T.B.
Optioneel   Periodieke bestuursvergadering van het verenigingsbestuur Scouting Nunspeet.
Zomerkamp Explorers @ n.t.b.
20/07/2019 – 27/07/2019 all-day
Zomerkamp Explorers @ n.t.b. | Little Baddow | England | United Kingdom
Zomerkamp, Scouts @ n.t.b.
20/07/2019 – 27/07/2019 all-day
Zomerkamp, Scouts @ n.t.b. | Bendorf | Rheinland-Pfalz | Germany
Zomerkamp, Verkenners @ n.t.b.
20/07/2019 – 27/07/2019 all-day
Zomerkamp, Verkenners @ n.t.b. | Little Baddow | England | United Kingdom
Zomerkamp, Welpen (jongens) @ n.t.b.
22/07/2019 – 26/07/2019 all-day
Zomerkamp, Welpen (jongens) @ n.t.b. | Oudewater | Utrecht | Netherlands
Zomerkamp, Welpen (meisjes) @ n.t.b.
22/07/2019 – 26/07/2019 all-day
Zomerkamp, Welpen (meisjes) @ n.t.b. | Nijkerk | Gelderland | Netherlands
Jotihunt @ Gelderland
19/10/2019 @ 09:00 – 20/10/2019 @ 15:00
Jotihunt @ Gelderland
De Jotihunt is een jaarlijks terugkerend evenement georganiseerd door Steunpunt Scouting Gelderland. De Jotihunt vindt plaats in het derde weekend van oktober gelijk met [...]
Dodenherdenking @ Nunspeet, Begraafplaats Eperweg
04/05/2020 @ 19:30 – 20:30
Dodenherdenking @ Nunspeet, Begraafplaats Eperweg | Nunspeet | Gelderland | The Netherlands
Verzamelen om 19:30 op de Parkeerplaats van de begraafplaats. Om 20:00 uur wordt door het hele land twee minuten stilte in acht genomen. Jeugdleden verzorgen [...]
Dodenherdenking @ Nunspeet, Begraafplaats Eperweg
04/05/2021 @ 19:30 – 20:30
Dodenherdenking @ Nunspeet, Begraafplaats Eperweg | Nunspeet | Gelderland | The Netherlands
Verzamelen om 19:30 op de Parkeerplaats van de begraafplaats. Om 20:00 uur wordt door het hele land twee minuten stilte in acht genomen. Jeugdleden verzorgen [...]

Explore over:
-26Dagen -12Uren -48Minuten -47Seconden
PiKaNu over:
-17Dagen -8Uren -48Minuten -47Seconden
Facebook Nieuws

10 hours ago

Scouting Nunspeet

Jaaaa...vlog 2 is er ook

PiKaNu
Kijk mee met de tweede dag van PiKaNu 2019. Op deze dag liepen jullie een tocht langs stations van de Transsiberië Express. De dag werd feestelijk afgesloten!
... See MoreSee Less

View on Facebook

11 hours ago

Scouting Nunspeet

Neem jij onze Mobiele ScoutShop over?

In Zwolle zit zowel een vaste shop als een mobiele shop. Met de mobiele shop (bekend als Mobiel Noord) gaan de vrijwilligers op bezoek bij groepen, regio’s en evenementen. Als uitbreiding voor het mobiele team (en eventueel later ook de winkel) is ScoutShop Zwolle op zoek naar enthousiaste verkoopmedewerkers. Waaronder één of meerdere personen met BE-rijbewijs.

De ScoutShop is een onderdeel van Scouting Nederland. ScoutShop Nederland heeft 14 fysieke winkels, 4 mobiele ScoutShops en een webshop. De Shops draaien volledig op vrijwilligers.

Je bezigheden
Als lid van het verkoopteam help je bij de werkzaamheden die komen kijken bij het runnen van een shop op locatie, waarbij klantenservice en klantencontact centraal staan. Naast het helpen van de klanten is er ook ruimte om mee te denken over de voorraden, bestellingen en inrichting. Medewerkers van de lokale en mobiele shops hebben ook de mogelijkheid om mee te helpen bij landelijke evenementen.
De mobiele ScoutShop in Zwolle gaat ca. dertig dagen per jaar (soms zelfs twee keer in één weekend) op pad. De bezetting wordt onderling afgestemd.
Voorafgaand aan het uitvoeren van de functie overleg je een Verklaring omtrent Gedrag (VOG), en je bent of wordt lid van vereniging Scouting Nederland.
De uitvalsbasis van Mobiel Noord is de ScoutShop aan de Hessenweg 25 in Zwolle. De mobiele shop gaat meestal op pad buiten de openingstijden van ScoutShop Zwolle. In de praktijk komt dit dus neer op zaterdagen na 11.00 uur, zondagen, diverse feestdagen en een enkele keer buiten het weekend. Een aantal keer per jaar worden evenementen als de Scouting Fundays het hele weekend bezocht.

Je bagage
Je hebt affiniteit met het runnen van een winkel, bent klantvriendelijk en kunt creatief meedenken met de (Scouting)klant. Pro-actief klanten helpen met passen en adviseren zijn op je lijf geschreven. Je vindt het leuk om nieuwe jeugdleden (en hun ouders) wegwijs te maken in het ScoutShop-assortiment. Een scoutingachtergrond is een pré. Je hebt bij voorkeur een BE-rijbewijs of bent bereid om je B-rijbewijs uit te breiden met E (voor aanhangers boven de 750 kilo).

Je beloning
Als lid van een ScoutShop-team staat je een veelzijdige en uitdagende rol te wachten, waarbij je veel productkennis opdoet. Je komt bij veel verschillende groepen en evenementen over de vloer en doet daardoor veel contacten op binnen de Scoutingwereld. De functie biedt ruimte aan je eigen persoonlijke ontwikkeling. Tevens is het mogelijk om op kosten van ScoutShop Nederland je E-aanvulling op je B-rijbewijs te halen.

Aanmelden en informatie
Heb je interesse of wil je meer weten, neem dan contact op met Martin of Hillie via mobielnoord@scouting.nl.

Vrijwilliger bij Scouting: Goed bezig!
Scouting vervult een belangrijke maatschappelijke rol. Onze vrijwilligers begeleiden en ondersteunen jongens en meiden in hun persoonlijke ontwikkeling. Dat doen ze in diverse functies. Direct, bijvoorbeeld als leidinggevende bij een lokale groep, als spelleider bij een regioactiviteit of als survivalbegeleider op de HIT, en indirect als onder andere HRM’er, penningmeester of kok. Zinvol werk met en voor jeugd. Een vrijwilliger bij Scouting is dus goed bezig!

Te vervullen vanaf:
Zo spoedig mogelijk
... See MoreSee Less

View on Facebook

1 day ago

Scouting Nunspeet

Oeh...nakijk plezier😀

PiKaNu
Het duurde even maar daar is 'ie dan: de allereerste vlog van PiKaNu 2019! Benieuwd hoe PiKaNu er van tevoren aan toe gaat? Bekijk dan deze vlog waarin Merel je meeneemt tijdens de opbouw. #Pikanu2019
... See MoreSee Less

View on Facebook

1 week ago

Scouting Nunspeet

"Ver-culinair de kroket", dat was de opdracht voor de Explorers. Zo kregen we een spaghettikroket, bamikroket en een Oreokroket. Extra uitdaging: frituren op houtvuur. Dat betekent dus flink heet stoken! 🔥 Met wat slimme technieken is dat gelukt, en kon er heerlijk geproefd worden. ... See MoreSee Less

View on Facebook

1 week ago

Scouting Nunspeet

Vaderdag! Voor alle vaders die hun kind aan ons toevertrouwen, voor de vaders die als vrijwilliger het spel mogelijk maken en (zoals Pien in haar blog zegt) voor onze “scoutingvader” Baden Powell.

Fijne dag allemaal!Over 2 nachtjes is het vaderdag 👨 Pien schreef een ode aan alle (Scouting)papa's! En natuurlijk haar eigen papa. Lees mee in haar nieuwste blog! 👉👉 www.scouting.nl/blog/134-voor-alle-scouting-papa-s #Scoutingtoekomstproof #trotsenzichtbaarheid
... See MoreSee Less

View on Facebook

Reünie Facebook pagina:
Sponsor Scouting Nunspeet gratis!!