Kalender

19/04/2019

vrijdag
All-day
HIT 2018
HIT 2018
apr 19 – apr 22 all-day
HIT 2018
Voor meer info kijk op https://hit.scouting.nl/ Nog geen plannen voor de komende paasdagen? Ga mee op HIT! Meer dan 60 supergave kampen, verspreid over heel Nederland [...]
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Explore over:
99Dagen 22Uren 04Minuten 32Seconden
PiKaNu over:
109Dagen 02Uren 04Minuten 32Seconden
Facebook Nieuws

1 week ago

Scouting Nunspeet

Afgelopen zaterdag hebben de welpenmeisjes vuur gemaakt. En dat konden ze super goed! Waarom? Omdat Baloe ze van te voren heel goed uitgelegd heeft hoe je dat moet doen. Nadat baloe allerlei manieren van vuur maken heeft laten zien was het tijd voor een quiz over vuur. Bijna alle welpen wisten de antwoorden op alle vragen.

Daarna was het tijd voor de welpen om hout te gaan zoeken voor hun eigen vuur. Het was de bedoeling om een zo groot mogelijk vuur te krijgen zodat het touwtje boven het vuur zou doorbranden. De groep die het touwtje als eerste doorgebrand heeft won. Ondanks dat het enorm hard waaide is het toch gelukt om de vuren aan te krijgen. Helaas kon er maar 1 winnaar zijn. Het groepje van Chil.

Daarna gingen alle welpen een lekker broodje bakken boven het vuur en daarna was de opkomst voorbij.
... See MoreSee Less

View on Facebook

2 weeks ago

Scouting Nunspeet

🚑 Wanneer plak je een pleister? En wat doet een pleister eigenlijk? Wanneer is een verbandje nodig? Hebben de bevers wel eens verband nodig gehad? Allemaal vragen waar we met de bevers vorige zaterdag antwoord op hebben gegeven. 😷

De bevers namen allemaal hun eigen knuffel mee, waarop we goed konden oefenen met EHBO. Alle knuffels kregen pleisters, verbandjes, pilletjes en werden gecontroleerd op hun hartslag. Oef, fijn hoor, bevers die alles van veiligheid afweten! Maar er is nog veel meer te leren over veiligheid. Komende zaterdag gaan we er dan ook mee verder!

Groetjes uit Hotsjietonia!👩‍⚕️
... See MoreSee Less

View on Facebook

2 weeks ago

Scouting Nunspeet

Afgelopen zaterdag namen de welpenmeiden deel aan de grote spelshow! De spelshow werd gepresenteerd door Gemma Glitter en de welpenmeiden namen het in vier teams tegen elkaar op. Met iedere ronde konden de welpenmeiden snoepjes verdienen. Het team dat op het einde de meeste snoepjes heeft wint.

Voor de eerste ronde moest 1 welp per team naar een muziekje luisteren. Het liedje dat zij gehoord heeft moest ze vervolgens zingen.
Als de teamgenoten raden welk nummer het is kregen ze punten.

De tweede ronde bestond uit een quiz. De welpenmeiden moesten bijvoorbeeld raden hoe lang alle leiding bij elkaar op scouting zat. Dat bleek zo makkelijk nog niet. Er was ook een ren-je-rot onderdeel waarbij de welpen naar de juiste plek moesten rennen om aan te geven wat voor antwoord ze kozen.

Tijdens de derde ronde deden de welpenmeiden een letterpakken spel. Baghera las een verhaal voor en de welpenmeiden moesten de ontbrekende woorden vormen met de letterpakken.

De vierde ronde heette 'de mat op!' Daarbij moesten de welpen telkens het juiste aantal lichaamsdelen op de mat leggen om zo zoveel mogelijk punten te halen.
... See MoreSee Less

View on Facebook

3 weeks ago

Scouting Nunspeet

De Stanley Stam: Voor al uw frituur verzoeken.

We maakten onze eigen frituursnacks afgelopen zaterdag. Bamiballen, mozzarella sticks, loempia's... en zelfs oreo's gingen de frituurpan in. Best te eten.
... See MoreSee Less

View on Facebook

3 weeks ago

Scouting Nunspeet

De Franse kunstenaar Pierre kwam dit weekend bij de welpenmeiden op bezoek. Pierre had wel heimwee naar Frankrijk maar gelukkig schilderden de welpenmeiden een mooi panorama van Frankrijk. Dit deden ze met enkel de kleuren rood, blauw en geel. Want Pierre had ze geleerd hoe ze moesten mengen. Ook hebben de welpenmeiden prachtige jungledieren geboetseerd. ... See MoreSee Less

View on Facebook

  • Er is een fout opgetreden, wat waarschijnlijk betekent dat de feed uit de lucht is. Probeer later opnieuw.
Reünie Facebook pagina:
Sponsor Scouting Nunspeet gratis!!