Kampjes bij de welpen

Jongens,  superwelpen /helden kamp.

Op de vrijdagavond zijn aan begin van het kamp de 3 nieuwe leiding en 8 nieuwe welpen geïnstalleerd met bijzijn van ouders! Daarna zijn de welpen hun heldenmasker gaan knutselen met heldencape. Zaterdag morgen de laatste hand aan de cape en maskers en werden de superwelpen helden op de foto gezet! Geweldige resultaten. Daarna mochten de helden hun vliegkunsten laten zien bij de kabelbaan. Ondertussen waren er 3 rowans bezig om pannenkoeken te bakken. Super bedankt!!! De superhelden vonden ze heerlijk. Sommige kregen zelfs een logo van Superman of super welp!

IMG-20141108-WA0013IMG-20141108-WA0012

Smiddags moesten de helden hun krachten zoeken . Cryptonite zoeken. ze werden steeds sterker. In een estafette werden de krachten gemeten. Sneller dan het licht gingen de helden aan de gang. Ala laatste Waren de helden zo sterk om de krachten vlag van de andere helden te Zoeken. Moe maar voldaan en met wel thuis en goed spoor gingen ze vol speed naar huis.

Sprookjes bij de Welpenmeisjes.

Ook bij de welpenmeisjes is op vrijdag op zaterdag kamp geweest. Het thema was sprookjes. Eerst hebben we Baloe verwelkomt en vier meiden geïnstalleerd. Daarna hebben we een spoor gevolgd met onze zaklampen konden we lekker in het rondschijnen op zoek naar de spiegel van sneeuwwitje in het bos. Alle meiden hebben geholpen de spiegel te vinden, dit was wel spannend hoor. Deze dag werd gezellig afgesloten door het zingen van liedjes rondom het warme kampvuur.

IMG-20141111-WA0006 IMG-20141111-WA0003

De volgende ochtend begonnen met ochtendgym en een sprookjesspellenparade . Waar we onder andere een hindernisbaan in zevenmijlslaarzen moesten afleggen. Voor de zevenmijlslaarzen race waren grote schoenen nodig. Hierbij kwamen de bergschoenen van baloe goed van pas. Prinsessen zien er altijd goed uit dus werd er lekker geknutseld bij een haardvuur. Er werden heel wat kroontjes gemaakt. Als lunch hadden we vingertjes van Hans(knakworst) op brood en hebben we afgesloten met de grote sprookjeskennis ren je rotquiz. Wie is er bang voor de boze wolf ?  De welpen vonden het erg gaaf, maar ook wel spannend.