Kerstbakjesactie 2013

Beste scoutingleden, ouder(s), verzorger(s), en geintreseerden, 

Aan komende zaterdag 23 november zal de kerstbakjes actie in Nunspeet van start gaan. De leden van Scouting Nunspeet zullen Nunspeet door trekken om deur aan deur deze bakjes te verkopen per intekening. Op 14 december zullen we de kerstbakjes rond brengen.

Dit jaar hebben we twee soorten kerstbakjes, een traditioneel en een modern kerstbakje van maar liefst 40 cm lang! 
Traditioneelkerstbakje_2013Modernkerstbakje_2013

Een Scouting Vereniging heeft een behoorlijke hoeveelheid kostbare materialen. U kunt hierbij dan denken aan speciale tenten voor groepen, kook materialen voor groepen, gps toestellen om tochten mee te wandelen en ga zo maar door. Deze kostbare materialen worden veelal gesponsord of met financiële acties bij elkaar gespaard. Naast het aankopen van dit soort mooie materialen zijn we natuurlijk ook genoodzaakt om deze te onderhouden. Om dit te kunnen doen zal ook dit jaar Scouting Nunspeet weer kerstbakjes gaan verkopen. Het leuke hiervan is dat wij onze materialen kunnen onderhouden of aanschaffen en u tijdens de feestdagen een mooi kerstbakje thuis op tafel heeft staan.

De scoutingleden verzamelen om 10:00 uur voor het VVV/ANWB gebouw bij het station.

Kom op je fiets en neem een lunchpakketje mee. Voor drinken en wat lekkers hoef je niet te zorgen, dat neemt de leiding voor hun rekening. Mischien overbodig om nog te melden, maar je bent natuurlijk in een compleet uniform. Mocht het regenen, trek dan regenkleding aan of denk aan een paraplu. Een pen en of zelfs een reserve pen is ook noodzakelijk om mee te nemen. Aan het einde van de dag krijg je je intekenlijst mee naar huis. Zo kun je ook nog aan je ouders, buren, ooms, tantes, opa’s en oma’s verkopen. Als je niet kan komen willen we dit graag weten. We zorgen dan dat er een intekenlijst bij je thuis komt zodat je toch nog mee kan doen aan deze leuke actie.
We zullen de middag omstreeks 16:30 uur eindigen op het Bramstroephuis.

Samenvatting:

Wanneer:         Zaterdag 23 november 2013

Tijd:                 10:00 uur tot 16:30 uur

Start:              VVV/ANWB gebouw bij het station

Einde:             Brams troephuis.

Meenemen:      Fiets, lunch, pen en compleet uniform

Kom je nu geen Scoutinglid tegen en ben je toch geintreresserd in een kerstbakje, mail dan voor info en bestellingen naar verkenners@scoutingnunspeet.nl, alvast bedankt.

De actie eindigt op zaterdag 30 novemeber en op 14 december worden de verkochte kerstbakjes 14 december rondgebracht.