Kerstbakjesactie 2013, goed van start!

Afgelopen zaterdag, 23 november, zijn de scouting jeugdleden van start gegaan met de kerstbakjes. Deze week (23-30 november)wordt er door de leden van Scouting Nunspeet van deur tot deur gegaan om deze bakjes te verkopen per intekening.

Na een ochtend te hebben gelopen was er tussen de middag tijd om lekker met z’n allen te lunchen. De leiding had warme soep en heerlijke knakworsten meegenomen naar het verzamelpunt. Ook een beetje ontspannen in de speeltuin mocht niet ontbreken :-). Je hebt er geen Kind meer aan… de verkenners zijn druk, de scouts houden een oogje in het zeil.. foto’s onder dit bericht of in het fotoalbum

De verkoop van de kerstbakjes liep goed, er zijn al aardig wat gevulde lijsten gezien. Deze week zal er door de jeugd zelf nog meer worden verkocht aan ouders, opa’s, oma’s, ooms, tantes, neven, nichten , buren en wie nog meer..

Kom je nu geen Scoutinglid tegen en ben je toch geïnteresseerd in een kerstbakje, mail dan voor info en bestellingen naar verkenners@scoutingnunspeet.nl, alvast bedankt.

Op/vanaf 14 december zullen we de kerstbakjes rond gebracht.