Kies je Sport, Scouting doet ook mee!

Scouting staat voor uitdaging! Bij Scouting besteden kinderen en jongeren op een actieve en uitdagende manier hun vrije tijd in de natuur. Ze hebben veel plezier met elkaar en leren om samen te werken en respect te hebben voor de ander. Zo ontwikkelen de kinderen en jongeren zich op een natuurlijke manier tot zelfstandige mensen en krijgen ze de ruimte om te ontdekken en te leren.

Dit jaar doet Scouting Nunspeet mee aan Kies Je Sport.

Kijk voor meer informatie over Kies Je Sport en de activiteiten op: www.sportpas.nl/nunspeet

sportpasbanner

Geplaatst in Bevers, Scouts, Verkenners, Welpen (jongens), Welpen (meisjes)