Meidenochtend Welpenmeisjes zaterdag 21 november

Scouting Nunspeet zoekt meiden die van uitdaging houden!

Op zaterdag 21 november houden de Meisjeswelpen van Scouting Nunspeet een ochtend speciaal voor meiden. Alle meiden, lid of (nog) geen lid, in de leeftijd van 7-11 jaar zijn samen met hun ouders van harte welkom van 10.15 tot 13.00 uur bij het clubhuis aan de Elspeterweg 51 in Nunspeet.

Wat is Scouting?
Het leuke is: dat is voor iedereen anders! Maar wat Scouts gemeen hebben is: nieuwe dingen ontdekken, vriendschappen aangaan, samenwerken, jezelf ontwikkelen en je grenzen verleggen. Scouting is iedere week anders: de ene keer bouw je een hut van palen en touw, de andere keer leer je koken boven een kampvuur en op kamp ga je misschien wel vlotten bouwen of speel je gave spellen.

Een ochtend vol leuke en uitdagende activiteiten voor meisjes van 7 t/m 11 jaar
Kenmerkend voor de activiteiten van Scouting Nunspeet zijn het buitenleven, samenwerken met elkaar en uiteraard veel plezier maken. Tijdens de meidenochtend bij de Meisjeswelpen op zaterdag 21 november is er gelegenheid om kennis te maken met Scouting door deel te nemen aan verschillende activiteiten, zodat je een goed beeld krijgt van wat Scouting inhoudt. Dit geldt niet alleen voor de kinderen: ook ouders zijn van harte uitgenodigd om mee te komen doen als ze dat willen. Daarnaast kunnen de ouders bij de leiding terecht voor meer informatie over Scouting, terwijl de meiden worden vermaakt met activiteiten als het klimmen op een touwbaan en het spelen van diverse (bos)spelletjes.

IMG_5362-witte achtergrond
Ook jongens en meiden van andere leeftijden van harte welkom
Scouting Nunspeet telt zo’n 130 leden en heeft verschillende groepen in alle leeftijden vanaf 5 jaar. De groep heeft twee mooie, ruime clubhuizen met een groot terrein voor alle buitenactiviteiten: Bram’s Troephuis dat midden in de bossen van Nunspeet en vlakbij de A28 en de Zandenplas ligt, en Guithegro, aan de A28 op de doorgaande route naar Elspeet. Hier besteden kinderen en jongeren in verschillende leeftijdsgroepen wekelijks op een actieve en uitdagende manier hun vrije tijd in de natuur. Ze hebben veel plezier met elkaar en leren om samen te werken en respect te hebben voor de ander. Zo ontwikkelen de kinderen en jongeren zich op een natuurlijke manier tot zelfstandige mensen en krijgen ze de ruimte om te ontdekken en te leren.

Mocht je de 21ste niet kunnen, dan ben je ook op een andere zaterdag van harte welkom. Ook als je bij een andere leeftijdsgroep hoort ben je van harte welkom om eens te komen kijken. Neem dan van tevoren even contact op met ons op. Contactgegevens, tijden en locaties zijn hier te vinden.