Nieuwjaarsfeest 2016! [Meld je aan!]

Aan alle scouts, ouders & verzorgers,

Aankomend jaar wordt een bijzonder jaar voor vereniging Scouting Nunspeet, namelijk het vieren van het 85- jarige bestaan! Om het jaar 2016 in te luiden en het jubileumjaar af te trappen willen we alle ouders & scouts uitnodigen voor het…


Nieuwjaarsfeest van Scouting Nunspeet


Wat gaan we doen?

 Op zaterdag 9 januari 2016 komen we om 15.00 bij een op de locatie Bram IJzerman met koffie/thee/limo en natuurlijk wat lekkers. Hierna worden de ouders en scouts uitgedaagd in een programma waarin samenwerken een belangrijk onderdeel is. De ouders zullen nog wel wat op gaan steken van hun scouts vandaag! Na het programma openen we rond 17.00 het stamppotbuffet. Om 19.00 zullen we de dag afsluiten met elkaar.

Aanmelden verplicht!

Om een inschatting te maken van het aantal ouders en scouts willen we jullie vragen om je vóór 1 januari 2016 aan te melden via onderstaand formulier! 

Kosten

De kosten bedragen €3,50 per scout en per ouder. Dit bedrag breng je op 9 januari mee naar het Nieuwjaarsfeest en lever je in een gesloten enveloppe onder vermelding van de naam van de scout in bij de speltakleiding. Heb je een broertje of zusje bij scouting? Geef dan apart het deelnemersgeld van de betreffende scout aan zijn/haar eigen speltakleiding.

Fijne feestdagen en tot 9 januari 2016!

Scouting Nunspeet