Zomerkamp 2015

Waar gaan we Heen?

De zomerkampen van alle speltakken zijn druk in voorbereiding. De leiding is al eens geweest om te kijken wat er allemaal te doen is. Nu zijn de boekjes in de maak als voorbereiding en uitnodiging.

Waar gaan we heen deze zomer? Onderstaand een overzicht waar we te vinden zijn deze zomer.

KML-LogoFullscreen-Logo
Zomerkamp 2015

kaart is aan het laden - een ogenblik geduld aub...

Verkenners/scouts: 50.444101, 7.595716
Welpen (jongens & meisjes): 52.408375, 5.864123
Tanumshede, Zweden: 58.801115, 11.217585
Verkenners/scouts
van 11 t/m 18 juli gaan de Verkenners en Scouts naar BREXBACHTAL in Duitsland
Im Brextal, Bendorf, Germany
icon-car.png Fullscreen-Logo KML-Logo
Welpen (jongens & meisjes)
Van 13-17 juli gaan de Welpen Jongens en Meisjes naar 't Harde
Oostloo 8, 't Harde, Netherlands
Tanumshede, Zweden
van 11 t/m 18 juli gaan de Explorers naar Tanumshede in Zweden
Tanumshede, Zweden

Kampboekjes en Informatie:

bekijk hieronder de informatie van en voor de speltakken die deze zomer op zomerkamp zijn.

Welpen Jongens & Meisjes

Zomerkamp-informatieboekje Welpen*:

Verkenners, Scouts  & Explorers:

Omdat jullie naar het buitenland gaan zijn de volgende zaken belangrijk zijn om vroegtijdig te regelen bijvoorbeeld:

• paspoort of id-kaart
  • buitenland verklaring geneesmiddelen
  • verzekeringen
  • …etc.

Zomerkamp-informatieboekje Verkeneners*:

Zomerkamp-informatieboekje Scouts*:

* in verband met privacy van onze leidinggevenden zijn in deze versies van de informatieboekjes hun telefoonnummers verwijderd.