Ouderparticipatie

Sinds enige tijd betrekken we de ouders/verzorgers van alle jeugdleden van onze groep bij verschillende activiteiten en klussen.

Mede door deze hulp kunnen we de contributie zo laag mogelijk houden. We hoeven immers geen schoonmaakdiensten en klusbedrijven in te huren. Deze besparing in kosten leidt tot de huidige lage contributie. Deze willen we in de toekomst ook laag houden.

We ontlasten hiermee alle leidinggevenden en kaderleden. Zij kunnen dan hun energie steken in het maken van spannende en leuke opkomsten voor alle jeugdleden.

Om het aanmelden voor de verschillende activiteiten en klussen te vergemakkelijken hebben we voor alle ouders/verzorgers een invulformulier gemaakt. Vanaf nu kunnen ouders zichzelf aanmelden. Hierdoor kunt u gemakkelijker rekening houden met uw eigen agenda en klussen die u kunt doen.

In de basis zullen we de klussen op de zaterdagen willen uitvoeren, eerste / laatste uurtjes van de opkomst van uw jeugdlid.
Dit biedt u tevens de kans om “achter de schermen” van een opkomst mee te kijken.

We verwachten hierbij jouw hulp en verantwoordelijkheid.
Doordat iedereen meehelpt, gaat het per persoon slechts om een geringe inspanning. Vele handen maken immers licht werk!

Na het invullen zal één van de kluscoördinatoren met u contact op nemen.

Velden met een * zijn verplicht

20:00 Groepsraad (januari) @ Guithégro
Groepsraad (januari) @ Guithégro
jan 25 @ 20:00 – 21:30
Groepsraad (januari) @ Guithégro | Nunspeet | Gelderland | Netherlands
Periodieke vergadering van het alle kaderleden en bestuur verenigingsbestuur Scouting Nunspeet. koffie door: Scouts
ma
19:30 Bestuursvergadering (verenigingsbestuur, februari) @ N.T.B.
Bestuursvergadering (verenigings… @ N.T.B.
feb 11 @ 19:30 – 21:00
Bestuursvergadering (verenigingsbestuur, februari) @ N.T.B.
Periodieke bestuursvergadering van het verenigingsbestuur Scouting Nunspeet.
feb
all-day Training: 2e basistrainingweekend @ N.T.B.
Training: 2e basistrainingweekend @ N.T.B.
feb 16 – feb 17 all-day
Training: 2e basistrainingweekend @ N.T.B.
Basiskwalificatie bevers, welpen, scouts (basismodule 1 t/m 6) voor leidinggevenden. Training wordt verzorgt door de Scouting regio Noord-Veluwe Flevoland.
feb
all-day BP-Tocht @ N.T.B.
BP-Tocht @ N.T.B.
feb 23 all-day
BP-Tocht @ N.T.B. | Lelystad | Flevoland | Netherlands
BP Tocht? Wat is dat? Natuurlijk weet iedere bever, welp, scout, explo & rover die langer dan een jaar bij de Scouting zit uiteraard wat [...]
mrt
17:30 Speltakoverleg (maart) @ Guithégro
Speltakoverleg (maart) @ Guithégro
mrt 9 @ 17:30 – 18:30
Speltakoverleg (maart) @ Guithégro | Nunspeet | Gelderland | Netherlands

Gelukkig Nieuwjaarsopkomst!

Op zaterdag 5 januari luiden we 2019 in met een gezellige middag. Al onze scoutingleden zijn van harte welkom samen met ouders, opa's, oma's, broertjes en/of zusjes!

We vieren 2019 met een aantal spellen en activiteiten waar je familie aan mee mag doen. En natuurlijk hoort daar een lekkere oliebol bij. We sluiten de middag af met een spetterend einde.

Van 14-16 uur op Bram's Troephuis. Tot dan!

Wij wensen iedereen een heel uitdagend, gelukkig en gezond 2019!

Aanstaande zaterdag hopen we onze leden en hun naasten te zien tijdens de nieuwjaarsopkomst. Dan kunnen we in het echt de nieuwjaarswensen uitwisselen onder het genot van een oliebol en leuke activiteiten. Tot dan!

Afgelopen zaterdag hadden de welpenmeisjes kerstbrunch. De welpenmeisjes hebben ter voorbereiding kerststerren gemaakt van frietzakken. Die zakken hadden ze eerst mooi versierd voordat ze er een ster van gingen maken. Op zo’n manier zag de kerstbrunch er erg gezellig uit. Alle ouders hebben erg hun best gedaan door iets lekkers mee te nemen. We hebben heerlijk gegeten en gezellig gekletst. ... See MoreSee Less