PiKaNu

De PiKaNu (Pinksterkamp Nunspeet) is een jaarlijks terugkerend kamp in Nunspeet, dat gehouden wordt in het pinksterweekend. Het wordt georganiseerd voor alle scouts (10-15 jaar) van de Regio Noord-Veluwe / Flevoland, en de organisatie ligt in handen van de Stanley Stam van Scouting Nunspeet. Jaarlijks komen er zo’n vijftien verschillende groepen op het evenement af.

Het is een pinksterweekend vol spektakel, gezelligheid en plezier, hieronder een overzicht van de afgelopen jaren:

PiKaNu 2017: Future

PiKaNu 2016:  Spy

Impressie van de PiKaNu 2016:

PiKaNu 2015:

Impressie van de PiKaNu 2015:

Filmpje met dank aan Scouting Irmin-Taweb Ermelo.

PiKaNu 2014: Social

Impressie van de PiKaNu 2014:

Filmpje met dank aan Scouting Irmin-Taweb Ermelo.

PiKaNu 2013: Robinson

Impressie van de PiKaNu 2013:

PiKaNu 2012:

Impressie van de PiKaNu 2012:

PiKaNu 2011:

Impressie van de PiKaNu 2011:

PiKaNu 2010:

Impressie van de PiKaNu 2010:

PiKaNu 2009:

Impressie van de PiKaNu 2009:

PiKaNu 2008:

Impressie van de PiKaNu 2008:

PiKaNu 2007:

Impressie van de PiKaNu 2007:

Filmpje met dank aan Scouting Irmin-Taweb Ermelo.

Voor de badges door de jaren heen kijk eens op : https://www.scoutingnunspeet.nl/pikanu/pikanu-badge