Pikanu 2013

De PiKaNu is het pinksterkamp voor alle scouts van de regio Noord-West Veluwe. Elk jaar organiseert de Stanley Stam van Scouting Nunspeet de Pikanu.

PIKANU 2013

Arme Rob. Hij heeft jullie hulp nodig! Lees in het PiKaNu boekje waarom…..!

Ieder jaar organiseert de jongerenspeltak van Scouting Nunspeet de PiKaNu (Pinksterkamp Nunspeet) met veel plezier. Ongeveer 15 groepen uit de regio NoordWest Veluwe en Flevoland zijn welkom op het Zwarte Veldje van 17-20 mei.  Het kamp is voor de groepen Scouts/Verkenners/Padvindsters (10-15 jaar).

PiKaNu Boekje!

Robinson

Impressie van de PiKaNu 2012:
Filmpje met dank aan Scouting Irmin-Taweb Ermelo.

-54Dagen -2Uren 00Minuten -39Seconden
-44Dagen -22Uren 00Minuten -39Seconden