PiKaNu 2016

Ook dit jaar organiseert de Stam van scouting Nunspeet Pikanu. Pikanu, pinkster kamp Nunspeet, is een jaarlijks kamp voor de scouts van Noord-Veluwe Flevoland. Het is een weekend vol spektakel en plezier.

Dit jaar start het kamp officieel op vrijdagavond 13 mei 2016 en zal het eindigen op maandag 16 mei 2016. Deze editie staat helemaal in het thema van spionnen, special agents en clues. Terwijl de spionnen hard aan het trainen zijn om de allerbeste spion te worden, vindt er ineens een misdaad plaats. Inspector Stanley heeft hulp nodig bij het oplossen van deze misdaad.

Inschrijven kan via sol:

digitaal_inschrijven_logo

Vragen?

Met vragen kun je terecht bij: pikanu@scoutingnunspeet.nl

Impressie van de PiKaNu 2015:

Filmpje met dank aan Scouting Irmin-Taweb Ermelo.

Sat
09:30 Koningsdag @ Nunspeet, Centrum
Koningsdag @ Nunspeet, Centrum
Apr 27 @ 09:30 – 11:00
Koningsdag @ Nunspeet, Centrum | Nunspeet | Gelderland | The Netherlands
Scouting Nunspeet is ook dit jaar weer aanwezig op het marktplein in Nunspeet voor de ondersteuning van de koningsdag. Programma: 9:30         [...]

Unable to display Facebook posts.
Show error

Due to recent changes in the Facebook API it is unfortunately no longer possible to display posts from Facebook Groups. Please see this page for more information.