PiKaNu 2017

Ook dit jaar organiseert de Stam van scouting Nunspeet Pikanu. Pikanu, pinkster kamp Nunspeet, is een jaarlijks kamp voor de scouts van Noord-Veluwe Flevoland.
Het is een weekend vol spektakel en plezier.

Het is bijna weer zover:

het jaarlijkse PiKaNu. Hét pinksterkamp voor alle scouts van Noord-Veluwe Flevoland.
Ook dit jaar organiseert Scouting Nunspeet dit weekend vol spektakel en plezier.

Dit jaar start het kamp officieel op vrijdagavond 2 juni en zal het eindigen op maandag 5 juni.

Deze keer staat het kamp helemaal in het thema van: Future.

Hiermee willen we het verleden met het heden koppelen.
PiKaNu bestaat dit jaar namelijk 50 jaar! Daarom reizen we tijdens dit kamp graag door de tijd met jullie.

Inschrijven kan via sol:

digitaal_inschrijven_logo

Vragen?

Met vragen kun je terecht bij: pikanu@scoutingnunspeet.nl

Impressie van de PiKaNu 2016:

Filmpje met dank aan Scouting Irmin-Taweb Ermelo.