Rabobank clubkas actie

Ook dit jaar doet Scouting Nunspeet weer mee aan de Clubkas actie van de Rabobank!
Om op ons te kunnen stemmen moet u lid zijn van de Rabobank, mocht u nog geen lid zijn dan kunt u dit worden via deze link: https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/lid-worden/

Dus heeft u een rekening bij de Rabobank maar bent u nog geen lid dan kunt u zich tot 1 februari nog kosteloos aanmelden om lid te worden en eventueel op onze vereniging te gaan stemmen als de campagne in volle gang is!
Waarom vragen wij dit?

Om de simpele reden dat we dit al enkele jaren doen en de afgelopen jaren tussen de 750,– Euro tot 1250,– Euro aan sponsoring ontvangen op deze manier. Uiteraard is het zo dat hoe meer stemmen we krijgen hoe meer geld we krijgen. Een stem is gemiddeld bijna 10,– Euro waard!! Makkelijker is haast niet mogelijk.
Wat hebben we de afgelopen jaren met het geld gedaan?

We doen al een aantal jaar mee en hebben op die manier al een leuk bedrag opgehaald. Daarmee zijn de afgelopen jaren leuke dingen gedaan, bijvoorbeeld nieuw piohout voor de groep, de activiteitentent van onze scouts maar ook kleiner materiaal zoals bankjes voor onze bevers en nog vele andere zaken, dure spullen om aan te schaffen en mogelijk gemaakt met deze sponsoring.
Wat gaan we er dit jaar mee doen?

Wij hebben dit jaar meerdere jubileums en dus een feestjaar, en feestjes kosten ook geld. Voor de marktmanifestatie hebben we zelfs al sponsoring gehad van de Rabobank, zij hebben hieraan 1500,– euro bijgedragen! Maar het jaar is nog niet om, en we kunnen het geld nog goed gebruiken om leuke activiteiten te doen met onze leden zonder dat het ten koste hoeft te gaan van de normale gang van zaken!
Kortom, bent u nog geen lid en wilt u ons binnenkort steunen? Heeft u een rekening bij de Rabobank in onze regio (Noord Veluwe)? En bent u nog geen lid? Dan kunt u gratis lid worden van de Rabobank en begin maart op onze vereniging stemmen! Doe dit wel voor 1 februari.

Geplaatst in Uncategorized

20:00 Groepsraad (januari) @ Guithégro
Groepsraad (januari) @ Guithégro
jan 25 @ 20:00 – 21:30
Groepsraad (januari) @ Guithégro | Nunspeet | Gelderland | Netherlands
Periodieke vergadering van het alle kaderleden en bestuur verenigingsbestuur Scouting Nunspeet. koffie door: Scouts
ma
19:30 Bestuursvergadering (verenigingsbestuur, februari) @ N.T.B.
Bestuursvergadering (verenigings… @ N.T.B.
feb 11 @ 19:30 – 21:00
Bestuursvergadering (verenigingsbestuur, februari) @ N.T.B.
Periodieke bestuursvergadering van het verenigingsbestuur Scouting Nunspeet.
feb
all-day Training: 2e basistrainingweekend @ N.T.B.
Training: 2e basistrainingweekend @ N.T.B.
feb 16 – feb 17 all-day
Training: 2e basistrainingweekend @ N.T.B.
Basiskwalificatie bevers, welpen, scouts (basismodule 1 t/m 6) voor leidinggevenden. Training wordt verzorgt door de Scouting regio Noord-Veluwe Flevoland.
feb
all-day BP-Tocht @ N.T.B.
BP-Tocht @ N.T.B.
feb 23 all-day
BP-Tocht @ N.T.B. | Lelystad | Flevoland | Netherlands
BP Tocht? Wat is dat? Natuurlijk weet iedere bever, welp, scout, explo & rover die langer dan een jaar bij de Scouting zit uiteraard wat [...]
mrt
17:30 Speltakoverleg (maart) @ Guithégro
Speltakoverleg (maart) @ Guithégro
mrt 9 @ 17:30 – 18:30
Speltakoverleg (maart) @ Guithégro | Nunspeet | Gelderland | Netherlands

Gelukkig Nieuwjaarsopkomst!

Op zaterdag 5 januari luiden we 2019 in met een gezellige middag. Al onze scoutingleden zijn van harte welkom samen met ouders, opa's, oma's, broertjes en/of zusjes!

We vieren 2019 met een aantal spellen en activiteiten waar je familie aan mee mag doen. En natuurlijk hoort daar een lekkere oliebol bij. We sluiten de middag af met een spetterend einde.

Van 14-16 uur op Bram's Troephuis. Tot dan!

Wij wensen iedereen een heel uitdagend, gelukkig en gezond 2019!

Aanstaande zaterdag hopen we onze leden en hun naasten te zien tijdens de nieuwjaarsopkomst. Dan kunnen we in het echt de nieuwjaarswensen uitwisselen onder het genot van een oliebol en leuke activiteiten. Tot dan!

Afgelopen zaterdag hadden de welpenmeisjes kerstbrunch. De welpenmeisjes hebben ter voorbereiding kerststerren gemaakt van frietzakken. Die zakken hadden ze eerst mooi versierd voordat ze er een ster van gingen maken. Op zo’n manier zag de kerstbrunch er erg gezellig uit. Alle ouders hebben erg hun best gedaan door iets lekkers mee te nemen. We hebben heerlijk gegeten en gezellig gekletst. ... See MoreSee Less