Rabobank Noord Veluwe verhoogt feestvreugde jubileumweekend

Tijdens de opening van het jubileumweekend afgelopen vrijdagavond werd de feestvreugde die er heerste nog eens verhoogd door Fred Hup, die namens Rabobank Noord Veluwe een cheque overhandigde van € 1500,- uit het RaboFonds Noord Veluwe, als bijdrage voor onze jubileumactiviteiten. Mede dankzij de Rabobank hebben we een onvergetelijk weekend gehad!

Eerder ontvingen we van Rabobank Noord Veluwe al een cheque voor de heropbouw van clubgebouw locatie Guithégro. Ook deden we mee aan de Clubkasactie, waarvan we onder andere een activiteitendak hebben gekocht, dat afgelopen zomerkamp in gebruik is genomen.

Wij zijn de Rabobank erg dankbaar dat ze ons met hun steun de mogelijkheid geven om steeds meer kinderen een hele leuke vrijetijdsbesteding met veel uitdagende activiteiten te bieden!
Cheque Rabobank-web      Rabobank_Logo

Geplaatst in Bestuurszaken, Bevers, Explores, Highlanders, Scouts, Stam, Verkenners, Welpen (jongens), Welpen (meisjes)

Explore over:
-46Dagen -13Uren -19Minuten -50Seconden
PiKaNu over:
-37Dagen -9Uren -19Minuten -50Seconden
Voor in de Agenda
mei
4
di
2021
19:30 Dodenherdenking @ Nunspeet, Begraafplaats Eperweg
Dodenherdenking @ Nunspeet, Begraafplaats Eperweg
mei 4 @ 19:30 – 20:30
Dodenherdenking @ Nunspeet, Begraafplaats Eperweg | Nunspeet | Gelderland | The Netherlands
Verzamelen om 19:30 op de Parkeerplaats van de begraafplaats. Om 20:00 uur wordt door het hele land twee minuten stilte in acht genomen. Jeugdleden verzorgen [...]

View Calendar

Facebook Nieuws

Unable to display Facebook posts.
Show error

Due to recent changes in the Facebook API it is unfortunately no longer possible to display posts from Facebook Groups. Please see this page for more information.

Reünie Facebook pagina:
Sponsor Scouting Nunspeet gratis!!