Scout-In zeer geslaagd

Afgelopen zaterdag had de ene speltak wel opkomst, de ander niet.. Reden hiervoor is een tweejaarlijks festival voor 18+ scouts: de Scout-In. Dit festival vind plaats in Boxtel en wordt ieder jaar bezocht door ongeveer 5000 scouts. Ook Scouting Nunspeet was vertegenwoordigd..

Vrijdag

Om 20.30 werd Scout-In 2013 officieel geopend door Valerio Zeno (ook wel bekend van BNN). Iets daarvoor hadden we net ons kampement op geslagen op de camping. Leoni en Petra hadden voor het avondeten gezorgd, lekker broodje hamburger, dat ging er na het opzetten van de tenten wel in. Hierna begon het avondprogramma, rijk aan muzikaal vertier! Het was nog lang gezellig aan de Nunspeetse tafel met onze nieuwe vrienden de Zachte-G Wasserscouts.. 

Zaterdag

Het was vroeg opstaan geblazen voor sommige, aangezien de workshops op tijd begonnen. Naast dat het feestgehalte hoog is, is er op Scout-In wel degelijk wat op te steken. Workshops als 'identiteit', 'communicatie met de ouders' (altijd belangrijk), 'ledenwerving' en 'pesten' werden bezocht. Daarnaast kon je je prima uitleven op de stormbaan (foto's op aanvraag). Na het middagaanbod was het 's avonds tijd voor de band Mooi Wark, met hits als In de Blote Kont en Oh Yvon. Gevolgd door de hilarische band Pater Moeskroen (luister Joost is anders geaard!). Kees van Hondt sloot de zaterdagnacht af.

Zondag

Ontbijt met ei en spek ging er bij velen wel in, alvorens de nieuwe rondes workshops weer van start ging. De dag verliep rustig en rond 15u was de afsluiting, waarna we met zijn allen weer richting Nunspeet vertrokken.

Zeer geslaagd, brak en uitgedaagd! 

Filmpje: Met Balou op minuut 2!