Scouts <3 Duoksji

Lekker een nachtje in de winter’kou’, dat gebeurt bij Duoksji! In een zelfgemaakt onderkomen slapen, ongeacht het weer. Afgelopen weekend was het weer zover. Op zaterdagochtend kwamen alle scouts bij elkaar. De vlag werd gehesen en daarna was het tijd om de shelter te maken onder leiding van Dirk. Dit ging heel erg goed en het resultaat mocht er zeker wezen. Moest ook wel, want er werd stormachtig weer verwacht met zware regenval!

Ook de leiding had ondertussen een mooie shelter geknutseld. Na de lunch was het tijd om spullen te ritselen en nog even collecte te lopen voor Jantje Beton op dorp. ‘s Avonds stonden de overheerlijke panpizza’s op het menu. Lekker!!

Het werd een zeer gezellige en vermakelijke avond; we hebben namelijk flink geimproviseerd bij het lamaspel! De datingshow, het moordspel, verboden te lachen enz. iedereen liet zich van zijn beste kant zien. Na een potje weerwolven was het tijd om naar bed te gaan. Het regende ondertussen pijpenstelen en het onweerde, maar daar lieten de scouts zich niet door terugdeinzen. Iedereen lag heerlijk droog, op wat drupjes in ‘t gezicht na.

De volgende ochtend lekker uitgeslapen en ontbeten. Hierna hebben we een mooi aandenken geknutseld, welke aan de muur komt te hangen. Na de lunch werd afgesloten met WEL THUIS EN GOED SPOOR!

Het was een geweldig kamp!

Tent  De tent van de Scouts

IMG_1249[2] Mega Selfie

IMG_1208[1] De leiding tent