Seizoen 2014-2015 van start

Zaterdag 6 september is het nieuwe seizoen 2014-2015 van start gegaan. Na een heerlijke zomervakantie zaten de jongens en meisjes vol met verhalen en leuke “nieuwe” ideeën. Maar ook binnen de vereniging zijn er een aantal zaken veranderd.   Zo is bijvoorbeeld de opkomst tijd van de welen jongens verzet van de ochtend naar de middag (13:30 tot 16:00 uur).

IMG-20140907-WA0001IMG-20140907-WA0000

Bij de Welpen jongens namen Baloe en Akela namen officieel afscheid als leiding bij de jongens en ook Lucas had een traktatie omdat het zijn laatste keer was. Maar voordat we van alles en iedereen afscheid gingen nemen, mochten de oudste welpen bedenken wat ze als laatste keer bij de welpen wilden doen. Dit was dan ook geen moeilijke keuze: ‘levend stratego’!

IMG-20140907-WA0003

 

De teams waren verdeeld, de overvliegers tegen de rest, en het spel kon beginnen. Al snel was te merken dat de oudsten er iets te bedreven in waren en kwamen met stapels kaarten terug. Na het spel, heerlijk wat limonade gedronken en op de kaart voor Baloe en Akela geschreven. Want daarna was het dan echt tijd voor afscheid. Namens de welpen nogmaals bedankt voor de tijd en energie die jullie in de groep hebben gestoken!

Bij de Verkenners kregen de oudste jongens een vrije kaart om te spelen, volgend wee gaan ze naar de explorers dus nu nog een keer het beste een leukste samen met de andere verkenners doen. Na een kort overleg was het al snel duidelijk, vuur maken en lekker eten. In de loop van de middag waren de pizza’s klaar en deze lieten zich goed smaken.

Wisselingen in de leiding teams:

Bij de Bevers is Luciene nieuw en enthousiast aan boord van het team gestapt. Roy (Akela) gaat door met leiding geven, en zal het team van de Welpen meisjes gaan versterken als Baloe. Rudie (Hati) is verhuisd van de Welpen meisjes naar Jongens. Suzanne (Baloe) vertrekt bij de Welpen jongens maar gaan we ook nog regelmatig tegen komen, zij gaat ons ondersteunen in PR en communicatie. Ook bij de verkenners is een wijziging in de dagelijkse bezetting, Serge gaat andere dingen doen binnen de vereniging en Martijn komt erbij om het team ondersteunen. De explorers hebben extra ondersteuning in het leiding team gekregen in de form van  Robert en Nick.

Heb je als lezer een leuk idee, vraag of kan je ons team ergens mee ondersteunen stuur dan een mail naar info@scoutingnunpeet.nl

We wensen iedereen een heel goed, gezellig en scoutief seizoen 2014-2015 toe! Opdat er maar leuke, gekke, uitdagende activiteiten gedaan mogen worden!

Volgende week, 13 september, start het overvliegen om 13:30 uur vanaf dan is het voor ouders, opa’s & oma’s  en iedereen die het meer leuk vindt, leuk om te komen kijken!
Per speltak kan het zijn dat je eerder begint voor de voorbereiding etc. daarvoor heb je al bericht gekregen.