Sponsoren

Scouting Nunspeet is een groep die werkt met louter vrijwilligers en een klein budget. Het onderhoudt van zowel het terrein als de gebouwen vraagt om meer middelen zowel financieel als inzet. Daarnaast willen we natuurlijk leuke dingen doen met de kinderen, maar alleen al een museumbezoek kost meer dan de maandelijkse contributie.

We zijn daarom op zoek naar personen of organisaties die scouting Nunspeet een warm hart toe dragen en ons willen ondersteunen.

Sponsoring kan bestaan uit een financiële bijdrage of een dienst die geleverd aan of waar Scouting Nunspeet van gebruik maakt.

Scouting Nunspeet wordt al door de volgende bedrijven en organisaties gesponsord:

BRKH_NUNSPEET_kleurMeer dan 10 merken onder andere:BMW, Chevrolet, Ford, Hyundai, Mini, Volvo, Skoda, Seat, Peugeot en OpelZowel occasions als nieuwe auto’s. Broekhuis Nunspeet verzorgt ook dit jaar onze mobiliteit naar onze zomerkamp locaties. Door het beschikbaar stellen van een auto kunnen de Verkenners naar Duitsland.

Daarnaast kan je als lid of ouder van jeugdlid onze vereniging sponsoren in samenwerking met Broekhuis Nunspeet.Hoe: Koop een auto bij Broekhuis Nunspeet en meld dat je wilt deelnemen aan de clubbonus! Broekhuis Nunspeet zal dan €150,– per verkochte auto aan Scouting Nunspeet doneren.

Klik hier voor de waardecheque broekhuis clubbonus

Wat geven wij terug?
Afhankelijk van uw wensen en de ondersteuning die u levert, kunnen wij op diverse manieren iets voor u terugdoen:

Exposure
Wanneer u een bepaalde activiteit sponsort zal er gedurende die activiteit (en na de activiteit) de benodigde exposure worden verzorgd. Dit kan bijvoorbeeld door het tonen van een vlag of reclamebord van uw organisatie (indien aangeleverd). Tevens worden in alle officiële communicatie uitingen de sponsoren genoemd.

Website exposure
Op onze website kan op de sponsor pagina en in de sponsor banner één of meerdere sponsoren vermeld worden.

Heeft u als sponsor een ander idee of u wilt sponsoren?
Scouting Nunspeet hoort graag uw initiatief om mee te denken hoe hier invulling aan te kunnen geven.
Hiervoor kunt u contact opnemen met de sponsorcommissie door een mail te sturen via: info@scoutingnunspeet.nl

20:00 Groepsraad (januari) @ Guithégro
Groepsraad (januari) @ Guithégro
jan 25 @ 20:00 – 21:30
Groepsraad (januari) @ Guithégro | Nunspeet | Gelderland | Netherlands
Periodieke vergadering van het alle kaderleden en bestuur verenigingsbestuur Scouting Nunspeet. koffie door: Scouts
ma
19:30 Bestuursvergadering (verenigingsbestuur, februari) @ N.T.B.
Bestuursvergadering (verenigings… @ N.T.B.
feb 11 @ 19:30 – 21:00
Bestuursvergadering (verenigingsbestuur, februari) @ N.T.B.
Periodieke bestuursvergadering van het verenigingsbestuur Scouting Nunspeet.
feb
all-day Training: 2e basistrainingweekend @ N.T.B.
Training: 2e basistrainingweekend @ N.T.B.
feb 16 – feb 17 all-day
Training: 2e basistrainingweekend @ N.T.B.
Basiskwalificatie bevers, welpen, scouts (basismodule 1 t/m 6) voor leidinggevenden. Training wordt verzorgt door de Scouting regio Noord-Veluwe Flevoland.
feb
all-day BP-Tocht @ N.T.B.
BP-Tocht @ N.T.B.
feb 23 all-day
BP-Tocht @ N.T.B. | Lelystad | Flevoland | Netherlands
BP Tocht? Wat is dat? Natuurlijk weet iedere bever, welp, scout, explo & rover die langer dan een jaar bij de Scouting zit uiteraard wat [...]
mrt
17:30 Speltakoverleg (maart) @ Guithégro
Speltakoverleg (maart) @ Guithégro
mrt 9 @ 17:30 – 18:30
Speltakoverleg (maart) @ Guithégro | Nunspeet | Gelderland | Netherlands

Gelukkig Nieuwjaarsopkomst!

Op zaterdag 5 januari luiden we 2019 in met een gezellige middag. Al onze scoutingleden zijn van harte welkom samen met ouders, opa's, oma's, broertjes en/of zusjes!

We vieren 2019 met een aantal spellen en activiteiten waar je familie aan mee mag doen. En natuurlijk hoort daar een lekkere oliebol bij. We sluiten de middag af met een spetterend einde.

Van 14-16 uur op Bram's Troephuis. Tot dan!

Wij wensen iedereen een heel uitdagend, gelukkig en gezond 2019!

Aanstaande zaterdag hopen we onze leden en hun naasten te zien tijdens de nieuwjaarsopkomst. Dan kunnen we in het echt de nieuwjaarswensen uitwisselen onder het genot van een oliebol en leuke activiteiten. Tot dan!

Afgelopen zaterdag hadden de welpenmeisjes kerstbrunch. De welpenmeisjes hebben ter voorbereiding kerststerren gemaakt van frietzakken. Die zakken hadden ze eerst mooi versierd voordat ze er een ster van gingen maken. Op zo’n manier zag de kerstbrunch er erg gezellig uit. Alle ouders hebben erg hun best gedaan door iets lekkers mee te nemen. We hebben heerlijk gegeten en gezellig gekletst. ... See MoreSee Less