Uitdaging bij Nunspeet Beweegt

Na enkele jaren van afwezigheid was Scouting Nunspeet weer aanwezig bij Nunspeet beweegt. Vanaf half twee stond alles klaar en de zon begon te schijnen.  Hierdoor wedt het lekker gezellig druk op de markt. Scouting was te vinden in het midden van het marktplein, door de klim-vierpoot met bel en de laat je uitdagen spandoek aangevuld met vlaggen vielen we goed op.

IMG-20140514-WA0005 IMG-20140514-WA0006 IMG-20140515-WA0001

Meer foto’s zijn te vinden in ons fotoalbum

Naast de vierpoot was er ook het spinnenweb werd druk doorkropen, het is nog best lastig om tussen de draden door te kruipen zonder de belletjes te raken. De Deelnemers die een van de activiteiten hadden gedaan kon daarmee een marshmallow verdienen. Deze gingen dan ook als als een trein. Door deze grote enthousiasme waren de koekjes voor de marshmallows om 3 uur ook al op en zijn er 11 zakken marshmallows doorgegaan.

In totaal zijn er 160 flyers uitgedeeld (ze waren helaas op om 3 uur, daarna nog een aantal papiertjes met geschreven info uitgedeeld). Door de constante stroom kinderen bij onze activiteiten schoot het drinken van aangeboden drankjes voor onze staf er even bij in. De 9 vrijwilligers hadden we dan ook wel hard nodig! Bedankt voor jullie inzet en enthousiasme om deze middag tot dit succes te brengen!


Film impressie gemaakt door de stentor.

Heb je na het bezoek van onze activiteiten zin om een keer mee te doen vul dan je gegeven in op het volgende formulier: www.scoutingnunspeet.nl/kom-een-keertje-kijken

De eerste aanmeldingen, om een keertje te komen kijken, zijn woensdag avond al binnen gekomen, we wensen alle nieuwe kijkers heel veel scouting plezier!