Verbouwing

Hieronder de presentatie van de verbouwingsplannen op onze locatie Brams Troephuis. Bij deze verbouwing in 2019 zal er een nieuwe sanitaire ruimte gebouwd worden.
Deze presentatie is gepresenteerd tijdens de nieuwjaarsopkomst van 5 januari 2019:

Tekening van de nieuwe situatie en indeling van de nieuwe sanitaire ruimte:

Indien u ondersteuning wilt bieden bij de realisatie van dit project, kunt u middels onderstaand formulier uw contactgegevens invullen en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Alvast hartelijk dank voor uw bijdrage.