Verdrietig, marshmallows en slepen met hout voor de vuren

De scouts doen waar ze goed in zijn als er even niets te doen is, namelijk.. stoken, klussen en eten!! Op het zelfbedachte en ingekochte menu stonden heel veel marshmallows en een lekkere bananenboot. Met warme chocomelk hebben we nog een potje weerwolven van wakkerdam gespeeld bij het vuur.

IMG-20141122-WA0070

IMG-20141122-WA0081

IMG-20141122-WA0079

 

Verkenners hebben vandaag hout uit het bos gesleept en in stukjes gehakt. Daarnaast zijn de patrouille linten afgemaakt en is een ieder voorzien van zijn eigen patrouille kleuren. Sommige verkenners hebben ook nog een dasring geknoopt en deze in de lak gedoopt. Volgende week het eind resultaat.

Fleur kleur is verdrietig. Maar waarom? Ze wil zo graag een film maken. Maar dat kan ze niet alleen. De bevers gaan haar helpen. Zaterdag hebben ze geoefend met toneel spelen, zingen , en dansen. Iedere bever heeft een eigen personage bedacht die ze in de film willen spelen. Ook zijn de bevers druk geweest met het maken van kostuums en decor. Volgende week gaan we verder en worden er opnames gemaakt. Wie weet verdienen we wel een fleur kleur badge !