Verkenner nieuws,

Beste verkenner, ouder(s)/verzorger(s),

Op zaterdag 10 oktober hebben de verkenners op normale tijden opkomst. Maar in de avond om 19:00 organiseren we onze ouder informatie avond. Hier willen we graag alle ouders en verkenners bij hebben. Tijdens deze avond zullen we jullie informeren over onze vereniging, de verkenners en dit veel al ondersteund door leuk foto’s van bij voorbeeld het afgelopen zomerkamp. Tevens zullen we jullie al iets gaan vertellen over het aankomende zomerkamp.

Vrijdag 23 okt tot zondag 25 okt staat dan het eerste weekend kampje gepland. De kosten voor dit kampje bedragen 10 euro. We beginnen deze vrijdag avond om 20:30 en stoppen die zondag om 13:00. Wat je nodig hebt voor dit weekend kamp kun je bedenken aan de hand van de volgende vragen:

Kan ik slapen (slaapzak, matje, knuffel, boek, zaklamp)
Kan ik me kleden (warme droge kleding, toilet spullen, handdoek)
an ik afwassen (theedoek)

We zullen het weekendkampje beginnen met de installatie van de nieuwe verkenners. Ouders zijn hierbij van harte uitgenodigd.

In december staat het winterkamp op de planning. Deze start op vrijdag 11 dec en duurt tot zondag 13 dec. Meer info hierover volgt later.

19 december hebben de verkenners een kerstdiner. De opkomst start dan om 13:30 maar zal om 21:00 pas eindigen. Na deze opkomst hebben we dan een korte kerst vakantie.

2 januari 2016 is de eerste opkomst van het nieuwe jaar. Meer info volgt later.

Op dit moment hebben we 20 verkenners, dit mogen er wat ons betreft gewoon 30 worden.

Help dus mee om onze verkenner troep te laten groeien! We kunnen nog meer verkenners erbij hebben. Ken je jongens in de buurt, op school ect ect die tussen de 11 en 14 jaar zijn, nodig ze dan is uit om te komen kijken.

Heb je vragen of kun je niet aanwezig zijn? Mail ons dan op: verkenners@scoutingnunspeet.nl

Met vriendelijke scouting groet,

De verkennerleiding