Verkenners, start nieuwe seizoen

Met nog veel plezier denken we terug aan ons laatste zomerkamp, en bij het zien van de foto’s krijgen we er al weer zin in om opnieuw op kamp te gaan. Op zaterdag 5 september starten we dan gelukkig ook weer met een nieuw scoutingseizoen. Ons leidingteam zal dit jaar versterkt worden door Maurice Mouw. Maurice is ook mee geweest met ons op zomerkamp en is daar door het verkenner virus besmet geraakt. Mocht je zelf tijdens het laatste zomerkamp foto’s hebben gemaakt, willen we je vragen deze mee te nemen op een USB stickje.

Op zaterdag 12 september staat het overvliegen gepland. Anders dan normaal zullen we de opkomst dan beginnen om 10:30 op de locatie Guithegro, zodat we voor de over te vliegen welpen iets moois kunnen bouwen. Zorg er voor dat je deze zaterdag een LUPA (lunchpakket) bij je hebt. Wij zullen het drinken verzorgen. Vlieg je deze zaterdag zelf over of denk je gewoon dat het handig is, denk dan aan oude kleren, een handdoek en droge kleren. We verwachten dat we omstreeks 17:00 zullen afsluiten na het opruimen.

Op zaterdag 19 september is dan de eerste opkomst met alle nieuwkomers. Omdat er nooit genoeg verkenners kunnen zijn, willen we je vragen om deze zaterdag een vriend (of vrienden) uit te nodigen. We zullen deze zaterdag, bij het juiste weer, vuur stoken en iets te eten klaar maken. Dus neem zoveel mogelijk vrienden mee en help mee om onze verkennertroep nog groter te maken!

De datum voor het zomerkamp in 2016 is ook al bekend, dus noteer deze ook alvast in je agenda! Meer informatie over het zomerkamp van 2016 krijgen jullie tijdens de ouder informatie avond. Tijdens deze avond zullen we ook de foto’s van het afgelopen zomerkamp laten zien. De datum voor de ouder informatie avond volgt ook binnenkort.

ZoKa 2016 9 juli t/m 17 juli

 

Heb je vragen of kun je niet aanwezig zijn? Mail ons dan op: verkenners@scoutingnunspeet.nl.

Met vriendelijke scoutinggroet,

De verkennerleiding