Warm weer = Water

De zaterdag van het hemelvaartsweekend was lekker warm weer. De Explorers waren al vanaf donderdag middag op het water te vinden van het Veluwe meer.
Door zelf een vlot te maken, welke de week ervoor al deels klaar was, hebben ze het hele weekend rondgevaren en geslapen op het eiland de Ral.  Dit alles tijdens het jaarlijst terugkerende regio evenement Explore. Voor foto’s van dit weekend kijk op: explore.

IMG_2097

IMG_2085

DSC_0482

 

 

 

 

 

 

 

Verkenners hadden ook een “natte” opkomst. Elke patrouille kreeg een jerrycan met 17,5 liter water en moest een baan maken waarmee ze zo ver mogelijk over het terrein hun water lieten komen. De bedoeling was natuurlijk om zo min mogelijk water te verliezen/verspillen om er vervolgens een watergevecht te kunnen houden. Maar vooraf hebben ze met z’n allen alvast de voorbereiding gedaan voor het komende kamp, PiKaNu. Ook dit kamp wordt elk jaar tijdens Pinksteren georganiseerd. Al vele jaren heeft de Stanley stam uit Nunspeet de organisatie in handen, en maken er elk jaar weer een gezellig evenement van. Dit jaar is het thema Social.