Zaterdag 5 juli, Pannenkoeken , smokkelen en een hoop lol

Ook dit jaar werd er weer gestreden om de fel begeerde wisseltrofee tijdens de pannenkoek bak wedstrijd. Veel creaties met of zonder zand, kleurstof en andere lekkernijen passeerde de tafel van de jury. Er werd zelfs een pannenkoek dansje gedaan of gejongleerd met pannenkoekbeslag! Aan het einde van de middag werd de winnaar bekend gemaakt. Het werd uit eindelijk een gedeelde eerste plaats! Bob, Thomas en Wouter waren een troppel en het zelfde gold voor Jan, Jesper en Thijs. Na jaren de trofee aan de meiden te moeten hebben gelaten nu dus twee teams van de jongens die de eerste prijs pakten 🙂  los van de competitie was het een uiterst gezellige middag zo samen. Tot volgend jaar!

IMG-20140705-WA0005IMG-20140705-WA0014

IMG-20140705-WA0006

 

 

 

 

 

 

Vandaag zijn de welpen jongens aan het smokkelen geweest. Ze moesten geld ruilen voor goud en dat terug brengen zonder door de douane gepakt te worden. Nadat het smokkelen gedaan was hebben wij afgesloten met het spel dat door 1 van de welpen bedacht is. Hij deed dit om zijn insigne leiding voor 1 dag te behalen. Het spel dat wij gedaan hebben was tien tellen in de rimboe. Dit spel was voldoende om het insigne te bemachtigen. En zo werd de opkomst moe maar voldaan afgesloten

De lol broek is gevonden in hotsjitonia,  via speurwerk kwamen de bevers er achter dat zowel stanly als noa ijsjes hadden verstopt. En dat natuurlijk in een apparaat met een stekker.   Daarna volgde een spannende wedstrijd nederland (bevers ) tegen costa rica ( leiding ). Dit draaide op penaltys 5 – 2 voor Nederland!