Lid worden?

Wanneer je lid worden bij onze vereniging gaat dat als volgt:

• Je  neemt contact op met ons om een paar keer te komen kijken, dit kan via de site “Keertje komen kijken” maar ook door een keer mee te gaan met een vriendje of vriendinnetje.
  • Als je 3 keer bent wezen kijken en het lijkt je leuk om lid te worden geef dit dan aan bij de leiding van je speltak en ontvang een inschrijfenvelop met inschrijfformulier, doorlopende machtiging en informatieboekje.
  • Vul het formulier in voor automatische incasso. Kijk op deze pagina voor meer informatie.
  • Schrijf je je in na 1 februari dan is de contributie de helft van de normale hoogte.
  • Het lidmaatschap wordt automatisch verlengd voor de duur van een heel seizoen.
  • Vanwege nieuwe richtlijnen vanuit Scouting Nederland willen we je vragen  om het huishoudelijk reglement van Scouting Nederland door te nemen voor wat betreft de regels omtrent lidmaatschap.
  • Met ingang van maart 2013 is het huishoudelijk reglement van Scouting Nunspeet met meerderheid van stemmen door de groepsraad goedgekeurd. Hiermee is deze van toepassing op alle leden van Scouting Nunspeet.

Mocht je verder nog vragen hebben neem dan contact op via het contactformulier.

20:00 Groepsraad (januari) @ Guithégro
Groepsraad (januari) @ Guithégro
jan 25 @ 20:00 – 21:30
Groepsraad (januari) @ Guithégro | Nunspeet | Gelderland | Netherlands
Periodieke vergadering van het alle kaderleden en bestuur verenigingsbestuur Scouting Nunspeet. koffie door: Scouts
ma
19:30 Bestuursvergadering (verenigingsbestuur, februari) @ N.T.B.
Bestuursvergadering (verenigings… @ N.T.B.
feb 11 @ 19:30 – 21:00
Bestuursvergadering (verenigingsbestuur, februari) @ N.T.B.
Periodieke bestuursvergadering van het verenigingsbestuur Scouting Nunspeet.
feb
all-day Training: 2e basistrainingweekend @ N.T.B.
Training: 2e basistrainingweekend @ N.T.B.
feb 16 – feb 17 all-day
Training: 2e basistrainingweekend @ N.T.B.
Basiskwalificatie bevers, welpen, scouts (basismodule 1 t/m 6) voor leidinggevenden. Training wordt verzorgt door de Scouting regio Noord-Veluwe Flevoland.
feb
all-day BP-Tocht @ N.T.B.
BP-Tocht @ N.T.B.
feb 23 all-day
BP-Tocht @ N.T.B. | Lelystad | Flevoland | Netherlands
BP Tocht? Wat is dat? Natuurlijk weet iedere bever, welp, scout, explo & rover die langer dan een jaar bij de Scouting zit uiteraard wat [...]
mrt
17:30 Speltakoverleg (maart) @ Guithégro
Speltakoverleg (maart) @ Guithégro
mrt 9 @ 17:30 – 18:30
Speltakoverleg (maart) @ Guithégro | Nunspeet | Gelderland | Netherlands

Gelukkig Nieuwjaarsopkomst!

Op zaterdag 5 januari luiden we 2019 in met een gezellige middag. Al onze scoutingleden zijn van harte welkom samen met ouders, opa's, oma's, broertjes en/of zusjes!

We vieren 2019 met een aantal spellen en activiteiten waar je familie aan mee mag doen. En natuurlijk hoort daar een lekkere oliebol bij. We sluiten de middag af met een spetterend einde.

Van 14-16 uur op Bram's Troephuis. Tot dan!

Wij wensen iedereen een heel uitdagend, gelukkig en gezond 2019!

Aanstaande zaterdag hopen we onze leden en hun naasten te zien tijdens de nieuwjaarsopkomst. Dan kunnen we in het echt de nieuwjaarswensen uitwisselen onder het genot van een oliebol en leuke activiteiten. Tot dan!

Afgelopen zaterdag hadden de welpenmeisjes kerstbrunch. De welpenmeisjes hebben ter voorbereiding kerststerren gemaakt van frietzakken. Die zakken hadden ze eerst mooi versierd voordat ze er een ster van gingen maken. Op zo’n manier zag de kerstbrunch er erg gezellig uit. Alle ouders hebben erg hun best gedaan door iets lekkers mee te nemen. We hebben heerlijk gegeten en gezellig gekletst. ... See MoreSee Less