Bevers

Bevers zijn jongens en meisjes tussen de 5 en 7 jaar en vormen de jongste groep binnen Scouting Nunspeet. Zij spelen elke zaterdag tussen 10:00 en 12:00 uur in een fantasiewereld rond themafiguren die in het dorp Hotsjietonia wonen.

In het dorp Hotsjietonia is de hoofdpersoon het 6-jarige kind Stuiter. Stuiter is dol op spelletjes en houdt ervan lekker actief bezig te zijn. De andere spelfiguren zijn de inwoners van het dorp, die allemaal vriendjes zijn van Stuiter. Elk van deze vrienden heeft zijn of haar eigen bijzonderheden: Fleur & Keet Kleur (knutselen en kleuren), Stanley Stekker (klussen en muziek), boswachter Bas Bos & Rebbel (natuur), Professor Plof & Rozemarijn (tuinieren en koken) en Noa (sport & spel). Door de verschillende figuren hebben de bevers een gevarieerd programma-aanbod, zodat ze iedere week een ander spannend avontuur aangeboden krijgen.

De bevers blijven meestal dichtbij huis, daar is genoeg te beleven. Soms trekken ze er op uit of blijven ze overnachten in het dorp Hotsjietonia. Alles mag en niets moet. Bevers spelen samen in de natuur, voeren toneelstukken op of spelen in en om het clubhuis. Zo leren ze onder leiding van deskundige vrijwilligers spelenderwijs samen te werken en worden er ongemerkt grenzen verlegd. Ze doen samen met andere kinderen leuke spelletjes in een veilige omgeving. De bevers gebruiken hierbij hun fantasie, wat bijdraagt aan de ontwikkeling van de kinderen.

Ben jij tussen de 5 en 7 jaar? Vind je het leuk om iedere week iets leuks te doen en lekker buiten te spelen? Kom dan bij de bevers! Hier doe je allemaal spannende dingen met kinderen die even oud zijn als jij. Wil je 3 keer vrijblijvend een kijkje komen nemen, mail dan naar bevers@scoutingnunspeet.nl of vul het kom een keertje kijkenformulier in.

Promofilm Bevers:

Evenementen kalender Bevers:

Laatste Bevernieuws:

• Tue, 28 Mar 2017 14:00:10 +0000: Kies je Sport, Scouting doet ook mee! - Bevers – Scouting Nunspeet
    Scouting staat voor uitdaging! Bij Scouting besteden kinderen en jongeren op een actieve en uitdagende manier hun vrije tijd in de natuur. Ze hebben veel plezier met elkaar en leren om samen te werken en respect te hebben voor de
  • Mon, 05 Sep 2016 09:07:36 +0000: Rabobank Noord Veluwe verhoogt feestvreugde jubileumweekend - Bevers – Scouting Nunspeet
    Tijdens de opening van het jubileumweekend afgelopen vrijdagavond werd de feestvreugde die er heerste nog eens verhoogd door Fred Hup, die namens Rabobank Noord Veluwe een cheque overhandigde van € 1500,- uit het RaboFonds Noord Veluwe, als bijdrage voor onze
  • Thu, 25 Aug 2016 18:56:06 +0000: 85 jarig jubileumfeest - Bevers – Scouting Nunspeet
    Scouting Nunspeet is opgericht in 1931 en dat betekent dat de groep dit jaar 85 jaar bestaat. Dat gaat natuurlijk niet onopgemerkt voorbij. Scouting Nunspeet heeft voor dit jaar verschillende activiteiten op de planning staan om dit jubileum te vieren.
  • Tue, 14 Jun 2016 03:16:24 +0000: Zaterdag 18 juni beveravontuur - Bevers – Scouting Nunspeet
    Aanstaande zaterdag zijn jongens en meisjes van 4 t/m 6 jaar van harte welkom om vrijblijvend een keer mee te komen doen bij de Bevers van Scouting Nunspeet. Gaat jouw zoon of dochter ook mee op avontuur? Je bent welkom
  • Sat, 05 Dec 2015 19:33:26 +0000: Zwarte Pieten verrassen vrijwilligers en jeugdleden Scouting Nunspeet - Bevers – Scouting Nunspeet
    Ieder jaar op 7 december is het Nationale Vrijwilligersdag. Toen de Sint daarover hoorde, toverde dat op zijn gezicht een grote lach. Vrijwilligers die af en toe in het zonnetje worden gezet, daar moet zeker op worden gelet. Stad en