Highlanders (plusscouts)

De Highlanders (plusscouts) is een zelfstandige groep welke zich vooral bezighoudt met het assisteren van de groep. Denk hierbij aan het helpen bij de PiKaNu, onderhoud van de gebouwen, website, audio-visuele bijstand en het regelen van allerlei andere zaken. Eenmaal per maand hebben zij een bijeenkomst waarin deze ideëen bedacht en gerealiseerd worden.

Wil je meer informatie of wil jij 3 keer vrijblijvend een kijkje komen nemen vul het contact formulier op deze site in of mail naar highlanders@scoutingnunspeet.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Evenementen kalender Highlanders:

Laatste highlander nieuws:

• Mon, 05 Sep 2016 09:07:36 +0000: Rabobank Noord Veluwe verhoogt feestvreugde jubileumweekend - Highlanders – Scouting Nunspeet
    Tijdens de opening van het jubileumweekend afgelopen vrijdagavond werd de feestvreugde die er heerste nog eens verhoogd door Fred Hup, die namens Rabobank Noord Veluwe een cheque overhandigde van € 1500,- uit het RaboFonds Noord Veluwe, als bijdrage voor onze
  • Thu, 25 Aug 2016 18:56:06 +0000: 85 jarig jubileumfeest - Highlanders – Scouting Nunspeet
    Scouting Nunspeet is opgericht in 1931 en dat betekent dat de groep dit jaar 85 jaar bestaat. Dat gaat natuurlijk niet onopgemerkt voorbij. Scouting Nunspeet heeft voor dit jaar verschillende activiteiten op de planning staan om dit jubileum te vieren.
  • Sat, 05 Dec 2015 19:33:26 +0000: Zwarte Pieten verrassen vrijwilligers en jeugdleden Scouting Nunspeet - Highlanders – Scouting Nunspeet
    Ieder jaar op 7 december is het Nationale Vrijwilligersdag. Toen de Sint daarover hoorde, toverde dat op zijn gezicht een grote lach. Vrijwilligers die af en toe in het zonnetje worden gezet, daar moet zeker op worden gelet. Stad en
  • Wed, 23 Sep 2015 18:50:08 +0000: Jotihunt 2015: “episode XV” - Highlanders – Scouting Nunspeet
    Het jaarlijks terugkerend evenement georganiseerd door Steunpunt Scouting Gelderland. De Jotihunt vindt plaats in het derde weekend van oktober gelijk met de JOTA/JOTI. Vanaf zaterdagmorgen klokslag 9 uur kunnen de hunters 30 uur lang jagen op de vossen. De vossen verplaatsen zich door