Verkenners

Verkenners zijn jongens tussen de 11 en 15 jaar en doen van alles en nog wat, zoals: pannenkoeken bakken, koken op houtvuur, bruggen bouwen van touw en hout, kamperen onder een zeiltje, boogschieten, theater, vliegers maken… je kunt het zo gek niet bedenken of we hebben het al wel een keer gedaan. Elke zaterdag van 13.30 tot 17.00 uur kan je je bij ons uitleven. Lekker naar buiten! Trek de deur achter je dicht en ga de wereld verkennen. Op eigen benen staan en je eigen mening ontwikkelen. Wij verwachten dat je meedenkt, meedoet en natuurlijk meegeniet. Lijkt het je wat om elke zaterdag verrassende en afwisselende activiteiten te ondernemen? Ben je actief en sociaal ingesteld en niet bang om vies te worden? Kom dan eens een keer bij ons kijken en meedoen!

Wil je meer informatie of wil jij 3 keer vrijblijvend een kijkje komen nemen vul het kom een keertje kijkenformulier op deze site in of mail naar verkenners@scoutingnunspeet.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Promofilm Verkenners:

Evenementen kalender Verkenners:

Laatste Verkenners nieuws:

• Tue, 28 Mar 2017 14:00:10 +0000: Kies je Sport, Scouting doet ook mee! - Verkenners – Scouting Nunspeet
    Scouting staat voor uitdaging! Bij Scouting besteden kinderen en jongeren op een actieve en uitdagende manier hun vrije tijd in de natuur. Ze hebben veel plezier met elkaar en leren om samen te werken en respect te hebben voor de
  • Mon, 05 Sep 2016 09:07:36 +0000: Rabobank Noord Veluwe verhoogt feestvreugde jubileumweekend - Verkenners – Scouting Nunspeet
    Tijdens de opening van het jubileumweekend afgelopen vrijdagavond werd de feestvreugde die er heerste nog eens verhoogd door Fred Hup, die namens Rabobank Noord Veluwe een cheque overhandigde van € 1500,- uit het RaboFonds Noord Veluwe, als bijdrage voor onze
  • Thu, 25 Aug 2016 18:56:06 +0000: 85 jarig jubileumfeest - Verkenners – Scouting Nunspeet
    Scouting Nunspeet is opgericht in 1931 en dat betekent dat de groep dit jaar 85 jaar bestaat. Dat gaat natuurlijk niet onopgemerkt voorbij. Scouting Nunspeet heeft voor dit jaar verschillende activiteiten op de planning staan om dit jubileum te vieren.
  • Sat, 05 Dec 2015 19:33:26 +0000: Zwarte Pieten verrassen vrijwilligers en jeugdleden Scouting Nunspeet - Verkenners – Scouting Nunspeet
    Ieder jaar op 7 december is het Nationale Vrijwilligersdag. Toen de Sint daarover hoorde, toverde dat op zijn gezicht een grote lach. Vrijwilligers die af en toe in het zonnetje worden gezet, daar moet zeker op worden gelet. Stad en
  • Thu, 01 Oct 2015 19:15:36 +0000: Verkenner nieuws, - Verkenners – Scouting Nunspeet
    Beste verkenner, ouder(s)/verzorger(s), Op zaterdag 10 oktober hebben de verkenners op normale tijden opkomst. Maar in de avond om 19:00 organiseren we onze ouder informatie avond. Hier willen we graag alle ouders en verkenners bij hebben. Tijdens deze avond zullen