Explorers

Iedereen tussen 15 afbeelding_explorersen 17 jaar kan Explorer worden. Je hebt hier geen leiding meer, maar begeleiding. Samen maak je plannen, bepaal je je eigen avontuur. Daarom is geen dag hetzelfde. Je moet samenwerken, luisteren, praten en beslissingen nemen. Ook je zomerkamp organiseer je zelf. Van speleologie tot straattheater, van zeezeilen tot zingen, van kampvuur in Kroatië tot afzien op de Ourthe… Abseilen, kanovaren, primitief kamperen, dagje strand en lekker stappen in dezelfde vakantie. Je eigen mok uit berkenhout hakken. Naar de Wereld Jamboree in Thailand. Niks is onmogelijk. Nieuwsgierig geworden? Kom snel een keer meedoen!

Wil je meer informatie of wil jij 3 keer vrijblijvend een kijkje komen nemen vul het kom een keertje kijkenformulier op deze site in of mail naar explorers@scoutingnunspeet.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Promofilm Explorers:

Evenementen kalender Explorers:

Laatste Eplorers nieuws:

• Mon, 05 Sep 2016 09:07:36 +0000: Rabobank Noord Veluwe verhoogt feestvreugde jubileumweekend - Explores – Scouting Nunspeet
    Tijdens de opening van het jubileumweekend afgelopen vrijdagavond werd de feestvreugde die er heerste nog eens verhoogd door Fred Hup, die namens Rabobank Noord Veluwe een cheque overhandigde van € 1500,- uit het RaboFonds Noord Veluwe, als bijdrage voor onze
  • Thu, 25 Aug 2016 18:56:06 +0000: 85 jarig jubileumfeest - Explores – Scouting Nunspeet
    Scouting Nunspeet is opgericht in 1931 en dat betekent dat de groep dit jaar 85 jaar bestaat. Dat gaat natuurlijk niet onopgemerkt voorbij. Scouting Nunspeet heeft voor dit jaar verschillende activiteiten op de planning staan om dit jubileum te vieren.
  • Sat, 05 Dec 2015 19:33:26 +0000: Zwarte Pieten verrassen vrijwilligers en jeugdleden Scouting Nunspeet - Explores – Scouting Nunspeet
    Ieder jaar op 7 december is het Nationale Vrijwilligersdag. Toen de Sint daarover hoorde, toverde dat op zijn gezicht een grote lach. Vrijwilligers die af en toe in het zonnetje worden gezet, daar moet zeker op worden gelet. Stad en
  • Wed, 23 Sep 2015 18:50:08 +0000: Jotihunt 2015: “episode XV” - Explores – Scouting Nunspeet
    Het jaarlijks terugkerend evenement georganiseerd door Steunpunt Scouting Gelderland. De Jotihunt vindt plaats in het derde weekend van oktober gelijk met de JOTA/JOTI. Vanaf zaterdagmorgen klokslag 9 uur kunnen de hunters 30 uur lang jagen op de vossen. De vossen verplaatsen zich door