Stanley Stam

De Stanley Stam is een leeftijdsgroep van 18 tot 21 jaar. In deze leeftijdscategorie heb je geen leiding meer zoals bij andere speltakken. Wij van de Stam hebben het geluk dat we ook een eigen Stamgebouw hebben; in dit gebouw hebben we zelf de verantwoordelijkheid dat we het netjes en in originele staat houden. Officieel hebben wij opkomst op de zaterdag van 13:30 tot 17:00 uur, maar na die tijd blijven we vaak hangen om met elkaar gezellig bij te praten. Naast de officiële opkomst kunnen we er doordeweeks ook altijd terecht.

De opkomsten worden door ons zelf bedacht, eens in de paar maanden hebben wij een overleg en maken we plannen wat we willen doen. Dat kan variëren van bakken/braden tot het organiseren van feesten  en alles wat je leuk lijkt te doen. Het voordeel is dat we dat zelf in de hand hebben.

Wij van de Stam organiseren jaarlijks het PiKaNu (Pinkster Kamp Nunspeet). Naast deze activiteiten helpen wij ook wel eens bij andere speltakken als zij onze hulp kunnen gebruiken. Na de Stam (ouder dan 21) kun je leiding worden of word je Highlander.

Wil je meer informatie of wil jij 3 keer vrijblijvend een kijkje komen nemen vul het kom een keertje kijkenformulier op deze site in of mail naar stam@scoutingnunspeet.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Evenementen kalender Stanley Stam":

Laatste Stanley stam nieuws:

• Mon, 05 Sep 2016 09:07:36 +0000: Rabobank Noord Veluwe verhoogt feestvreugde jubileumweekend - Stam – Scouting Nunspeet
    Tijdens de opening van het jubileumweekend afgelopen vrijdagavond werd de feestvreugde die er heerste nog eens verhoogd door Fred Hup, die namens Rabobank Noord Veluwe een cheque overhandigde van € 1500,- uit het RaboFonds Noord Veluwe, als bijdrage voor onze
  • Thu, 25 Aug 2016 18:56:06 +0000: 85 jarig jubileumfeest - Stam – Scouting Nunspeet
    Scouting Nunspeet is opgericht in 1931 en dat betekent dat de groep dit jaar 85 jaar bestaat. Dat gaat natuurlijk niet onopgemerkt voorbij. Scouting Nunspeet heeft voor dit jaar verschillende activiteiten op de planning staan om dit jubileum te vieren.
  • Sat, 05 Dec 2015 19:33:26 +0000: Zwarte Pieten verrassen vrijwilligers en jeugdleden Scouting Nunspeet - Stam – Scouting Nunspeet
    Ieder jaar op 7 december is het Nationale Vrijwilligersdag. Toen de Sint daarover hoorde, toverde dat op zijn gezicht een grote lach. Vrijwilligers die af en toe in het zonnetje worden gezet, daar moet zeker op worden gelet. Stad en
  • Wed, 23 Sep 2015 18:50:08 +0000: Jotihunt 2015: “episode XV” - Stam – Scouting Nunspeet
    Het jaarlijks terugkerend evenement georganiseerd door Steunpunt Scouting Gelderland. De Jotihunt vindt plaats in het derde weekend van oktober gelijk met de JOTA/JOTI. Vanaf zaterdagmorgen klokslag 9 uur kunnen de hunters 30 uur lang jagen op de vossen. De vossen verplaatsen zich door