Scouts

Scouts (voorheen Padvindsters) zijn meisjes tussen de 11 en 15 jaar. We hebben een gezellige groep van ongeveer 20 meiden. Maar wat houdt dat nu in, Scout zijn? Alleen maar een beetje hossen door de bossen? Natuurlijk niet!

Scouting is heel veelzijdig: pannenkoeken bakken, zeilen, internetten, bruggen bouwen van touw en hout, zingen, kamperen onder een zeiltje, boogschieten, filmen, vliegers maken… je kunt het zo gek niet bedenken of we hebben het al wel een keer gedaan. Elke zaterdag van 13.30 uur tot 17.00 uur kan je je heerlijk uitleven bij ons. Lekker naar buiten! Trek de deur achter je dicht en ga de wereld verkennen. Op eigen benen staan en je eigen mening ontwikkelen. Wij verwachten dat je meedenkt, meedoet en natuurlijk meegeniet.

Lijkt het je wat om elke zaterdag gezellig in een groep verrassende en afwisselende activiteiten te ondernemen? Ben je actief en sociaal ingesteld en niet bang om lekker vies te worden? Kom dan gewoon eens een keer kijken en meedoen om erachter te komen of scouting wat voor jou is. Je kan sowieso 3 keer gratis komen meekijken en wie weet begroeten we je daarna wel als nieuwe scout!

Wil je meer informatie of wil jij 3 keer vrijblijvend een kijkje komen nemen vul het kom een keertje kijkenformulier op deze site in of mail naar scouts@scoutingnunspeet.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Promofilm Scouts:

Evenementen kalender Scouts:

Laatste Scouts nieuws:

• Tue, 28 Mar 2017 14:00:10 +0000: Kies je Sport, Scouting doet ook mee! - Scouts – Scouting Nunspeet
    Scouting staat voor uitdaging! Bij Scouting besteden kinderen en jongeren op een actieve en uitdagende manier hun vrije tijd in de natuur. Ze hebben veel plezier met elkaar en leren om samen te werken en respect te hebben voor de
  • Mon, 05 Sep 2016 09:07:36 +0000: Rabobank Noord Veluwe verhoogt feestvreugde jubileumweekend - Scouts – Scouting Nunspeet
    Tijdens de opening van het jubileumweekend afgelopen vrijdagavond werd de feestvreugde die er heerste nog eens verhoogd door Fred Hup, die namens Rabobank Noord Veluwe een cheque overhandigde van € 1500,- uit het RaboFonds Noord Veluwe, als bijdrage voor onze
  • Thu, 25 Aug 2016 18:56:06 +0000: 85 jarig jubileumfeest - Scouts – Scouting Nunspeet
    Scouting Nunspeet is opgericht in 1931 en dat betekent dat de groep dit jaar 85 jaar bestaat. Dat gaat natuurlijk niet onopgemerkt voorbij. Scouting Nunspeet heeft voor dit jaar verschillende activiteiten op de planning staan om dit jubileum te vieren.
  • Sat, 05 Dec 2015 19:33:26 +0000: Zwarte Pieten verrassen vrijwilligers en jeugdleden Scouting Nunspeet - Scouts – Scouting Nunspeet
    Ieder jaar op 7 december is het Nationale Vrijwilligersdag. Toen de Sint daarover hoorde, toverde dat op zijn gezicht een grote lach. Vrijwilligers die af en toe in het zonnetje worden gezet, daar moet zeker op worden gelet. Stad en
  • Thu, 01 Oct 2015 19:12:03 +0000: Leuke opkomsten bij Scouting - Scouts – Scouting Nunspeet
    Bij de Welpenmeisjes stond de opkomst in het thema samenwerken. Er was ook nieuw meisje bij dat kwam kijken; heel gezellig! We hebben geopend en daarna zijn we door het spinnenweb gekropen waar we moesten uitkijken dat de belletjes niet

20:00 Groepsraad (januari) @ Guithégro
Groepsraad (januari) @ Guithégro
jan 25 @ 20:00 – 21:30
Groepsraad (januari) @ Guithégro | Nunspeet | Gelderland | Netherlands
Periodieke vergadering van het alle kaderleden en bestuur verenigingsbestuur Scouting Nunspeet. koffie door: Scouts
ma
19:30 Bestuursvergadering (verenigingsbestuur, februari) @ N.T.B.
Bestuursvergadering (verenigings… @ N.T.B.
feb 11 @ 19:30 – 21:00
Bestuursvergadering (verenigingsbestuur, februari) @ N.T.B.
Periodieke bestuursvergadering van het verenigingsbestuur Scouting Nunspeet.
feb
all-day Training: 2e basistrainingweekend @ N.T.B.
Training: 2e basistrainingweekend @ N.T.B.
feb 16 – feb 17 all-day
Training: 2e basistrainingweekend @ N.T.B.
Basiskwalificatie bevers, welpen, scouts (basismodule 1 t/m 6) voor leidinggevenden. Training wordt verzorgt door de Scouting regio Noord-Veluwe Flevoland.
feb
all-day BP-Tocht @ N.T.B.
BP-Tocht @ N.T.B.
feb 23 all-day
BP-Tocht @ N.T.B. | Lelystad | Flevoland | Netherlands
BP Tocht? Wat is dat? Natuurlijk weet iedere bever, welp, scout, explo & rover die langer dan een jaar bij de Scouting zit uiteraard wat [...]
mrt
17:30 Speltakoverleg (maart) @ Guithégro
Speltakoverleg (maart) @ Guithégro
mrt 9 @ 17:30 – 18:30
Speltakoverleg (maart) @ Guithégro | Nunspeet | Gelderland | Netherlands

Gelukkig Nieuwjaarsopkomst!

Op zaterdag 5 januari luiden we 2019 in met een gezellige middag. Al onze scoutingleden zijn van harte welkom samen met ouders, opa's, oma's, broertjes en/of zusjes!

We vieren 2019 met een aantal spellen en activiteiten waar je familie aan mee mag doen. En natuurlijk hoort daar een lekkere oliebol bij. We sluiten de middag af met een spetterend einde.

Van 14-16 uur op Bram's Troephuis. Tot dan!

Wij wensen iedereen een heel uitdagend, gelukkig en gezond 2019!

Aanstaande zaterdag hopen we onze leden en hun naasten te zien tijdens de nieuwjaarsopkomst. Dan kunnen we in het echt de nieuwjaarswensen uitwisselen onder het genot van een oliebol en leuke activiteiten. Tot dan!

Afgelopen zaterdag hadden de welpenmeisjes kerstbrunch. De welpenmeisjes hebben ter voorbereiding kerststerren gemaakt van frietzakken. Die zakken hadden ze eerst mooi versierd voordat ze er een ster van gingen maken. Op zo’n manier zag de kerstbrunch er erg gezellig uit. Alle ouders hebben erg hun best gedaan door iets lekkers mee te nemen. We hebben heerlijk gegeten en gezellig gekletst. ... See MoreSee Less